ŽanriErotikaMia – 5.del

Peti del iz romana “Mia” – IGRICE.

Sleče se in odpravi pod tuš. Neznanec ji ne gre iz glave. Ob misli nanj ji telo zadrhti.
Že dolgo ni čutila takšnega poželenja. Za trenutek podvomi v kemijo med njo in Liamom.
V njej nikoli ni prebudil čustev na tak način. Bil je nežen, romantičen, strasten, dober ljubimec, ampak ne spomni se, da bi se ob njem kdaj počutila tako … hm … tako … ni si znala razložiti.
Njene misli je ponovno prevzel neznanec … Bi bilo tako narobe, če bi se mu prepustila, se je začela spraševati.
Nehote odpre pipo in na telo se spusti hladen curek vode, da vzklikne. Hladen tuš jo predrami iz sanjarjenja.
Mokro telo obriše z brisačo, obleče temno vijolično spodnje perilo, posuši lase, si jih ravno prav razmrši, na obraz nanese puder, bronzer, oči senči s temno sivo barvo, nežna roza barva pristane na ustnicah, uredi nohte in že oblači svoje najljubše zlate, satenaste hlače, bakren korzet, obuje bele salonarje in medtem ko se ogleduje v ogledalu, zasliši kričanje pod oknom:
»Miaaaaaaaa! Miaaaaaa!« Hitro steče do okna in s kančkom vznemirjenja zakriči nazaj: »Že grem!«
Mia je izgledala prečudovito. Korzet je bil ravno prav dolg. Ni razkrival preveč, le najbolj seksi del trebuha.
Gol hrbet je krasila tetovaža, ki jo je Mia razkrila tako, da je lase potisnila na stran.
»Večer, družba,« Mia prikupno pozdravi. Jess vidno presenečena: »Uau Mia, izgledaš fantastično.«
»Včasih mi celo uspe,« ji v smehu odvrne. Usedejo se v taksi in že se peljejo proti »Mansion« klubu.
»Kako si preživela preostanek večera, si nas pogrešala?« jo Jess nagajivo vpraša.
Ni želela govoriti o tem, kaj se ji je v resnici zgodilo, Jess je odpravila s preprostim:
»Nič posebnega, malo sem se še sprehodila po plaži, ostali del večera pa sem preživela v hotelu.«
»Ni kaj, prava avanturistka si,« v smehu doda Jess.
Mia se ni ozirala na komentarje, zazrla se je skozi okno taksija, občudovala mesto in se spraševala, kako bi bilo, če bi mu dovolila. Kar na lepem si je želela, da bi se zgodilo. Jezila se je nanj, ker je ni kar zagrabil in poljubil. Kaj jo je spraševal bedarije?
Zakaj je okleval? Po drugi strani pa je kljub direktnosti še vedno gentleman. Lahko bi jo, pa je kljub vsemu ni.
»Pa kaj je z mano? Od kje vsa ta zagretost? Zberi se,« si je v mislih pridigala Mia.
Jess na ves glas: »Tu smo!« Mia očarana doda: »Uau, tole pa izgleda noro!«
»Pa kaj ti jaz že ves čas govorim,« se ji ponosna sama nase nasmehne Jess.
Pred klubom se je trlo ljudi, glasbo se je slišalo skozi stene. Mia se je psihično pripravljala na to, da bo stala in čakala v vrsti, da vstopijo, a jo je Jess potegnila za roko: »Kam pa ti?! To je vhod za navadne smrtnike! Mi to nismo,« se ji koketno nasmehne.
Z roko ji je pokazala na tablo »VIP vhod.« Mia se ji nasmehne, spremeni smer hoje in ji sledi mimo varnostnikov.
Večer je bil POP/R&B obarvan, DJ je ravnokar vrtel pesem »Due Lipe, NewRules« ob kateri se je Jess že med hojo pozibavala.
Mio je ves čas držala za roko, ostali pa so jima sledili. Postavili so se na sredino plesišča in v ritmu glasbe začeli plesati.
Družba si je več kot očitno pred prihodom v klub privoščila kozarček ali dva.
Jess ni skrivala dejstva, da jo Mia privlači, saj se je med plesom precej sprostila in posledično drgnila ob Mio, bolj, kot bi si ta želela. Mii je bilo sprva nerodno, vsa zategnjena je pogledovala okoli sebe in ni vedela, kaj naj si misli.
Potem pa je tok njenih misli prekinil Jessin glas: »Sprosti se, nič ti nočem…« ji pomežikne, »nikogar ne poznaš, nihče te ne pozna, ne zadržuj se!« Pomoli ji steklenico viskija: »Kar pogumno.«

‘’Obraz približa njenemu in se z ustnicami skoraj dotakne njenih. Vendar je ne poljubi.
Z rokama ji gre skozi lase, Mia spontano nagne glavo, z obrazom se dotakne njenega in ji šepne:
‘’Sedaj veš, kako zgleda, ko dvorim!’’ Mia se zdrzne, naglo se odmakne, ga odrine stran od sebe.’’

Mia se ob njenih besedah spomni neznanca, ki ji je pametoval s podobno frazo: »Nevem, kaj te zadržuje, da se ne sprostiš. Morda bi ti bilo celo všeč, če bi šla izven svoje varne cone.« Pri sebi se je nasmehnila, nagnila steklenico in prehitro spila preveč.
Alkohol ji je stopil v glavo in sprostila se je bolj, kot bi si želela … S telesom se je prisesala na Jess, in ob glasnih zvokih trenutno aktualnih pesmi sta plesali na plesišču. Moška populacija ju ni mogla spregledati. Hitro sta postali center dogajanja v klubu.
Mia se je počutila seksi, vedela je da dobro izgleda, nihala je z boki, se spogledovala s fanti na plesišču, ko je njeno pozornost pritegnil znan obraz. Za točilno mizo je sedel, nihče drug, kot on.
Neznanec, o katerm premišljuje od trenutka, ko je stopila v letalo in zdi se ji, da ga neneno srečuje. Kamor koli gre, je on tam.
Ni je še opazil. Do sedaj. Ugrizne se v ustnico, ko se srečata s pogledi. Mia sedaj pleše z Jess, a vso svojo pozornost nameni njemu. Pogleda ne umika z njegovih oči. Jasno mu da vedeti, da ji lahko pristopi. Nameni ji nasmeh in že hodi v njeno smer.
Mia je nemirna, ni čisto prepričana, kaj se gre. »Kdo pa je to?« dvomeče vpraša Jess. Mia ji ne prav prepričljivo odvrne: »Nihče.«
»Ni videti kot nihče! Videti je kot nekdo, ki te bo zdaj tu podrl!« je hudičevo pripomnila Jess.
Mia se nasmehne in preseneti z odgovorom: »Ko bi me le.« Oči je imela samo zanj, precej opita se je počutila pogumnejšo, samozavestnejšo. To ni bilo ravno v njenem slogu, ampak roko na srce, zadnji mesec ni bilo nič, kar se je dogajalo, v njenem slogu! Stopil je k njej, jo z roko zagrabil okoli pasu in jo potegnil k sebi: »Izgledaš božansko,« je z njej tako ljubim glasom izrekel neznanec. Rahlo se mu je nasmehnila, roki položila na njegova prsa. Okolica ni obstajala. Le onadva.
Obrnila se je in se s hrbtom prislonila ob njegovo telo, izpod rame je usmerila pogled proti njemu in ga objela okoli vratu, z rokama ji je šel po telesu vse do bokov; njeno telo oblije vročica, zadrhti. Z zadnjico se je zarila v njegovo mednožje, ugriznila v svojo ustnico in se mu koketno nasmehnila. Prvič začuti moč, ki jo ima nad njim. Že v naslednjem trenutku sta s prsmi obrnjena drug proti drugem, tesno prižeta si zreta v oči … V ozadju doni duet Eminema in Rihanne “Love the way you lie”.
»Zakaj mi to počneš?! Sem mislil, da ne maraš igric?!« je bil zbegan neznanec. »Slabo si mislil!« se mu igrivo nasmehne Mia.
Hrepenenje ob skorajšnjem dotiku ustnic je bilo izčrpavajoče. Čakal je na njen znak, ni želel prehitevati, ni je hotel ponovno odgnati stran. Plesala sta. Tesno en ob drugem. Požirala sta se z očmi. Čutila sta strast. Želela sta si en drugega. »Bi šla od tu?« neznanec previdno vpraša. Mia mu nameni pogled izpod čela in z odgovorom preseneti tako njega, kot sebe: »Sem mislila, da ne boš nikoli vprašal!« Tako, da ni videl, je zavila z očmi in se sama sebi nakremžila, ko je uporabila neštetokrat uporabljeno frazo iz filmov. Globoko je vdihnila in komaj dohajala svoje misli, ki so ji popolnoma ušle izpod nadzora. Drže za roko se podata v smeri izhoda. Še preden Mii uspe oditi, ji Jess nameni pomenljiv pogled in doda: »Ne počni ničesar, česar jaz nebi!«
»Kaj pa je to?« jo vprašujoče pogleda Mia. »Točno to,« ji nagajivo, s širokim nasmehom na obrazu reče, potem pa doda,
»oglasi se jutri.« Mia jo objame: »Bom.«
V gneči sta se pomikala proti izhodu. Neznanec je Mio stiskal za roko, da je ja ne bi izgubil, končno sta se znašla zunaj kluba.
Oba sta globoko vdihnila. Pogledal jo je in previdno vprašal: »Kaj si želiš?«
Mia je za trenutek postala, potem pa odgovorila: »Sprehoda na plaži. Rada bi popravila vtis.«
Neznanec jo še vedno drži za roko, ni je hotel spustiti. Le nežno se ji nasmehne: »Ni kaj popravljati. Ampak naj bo po tvoje.«

‘’Sem ti že povedal, kako si te želim poljubiti?! To, kar se mi dogaja ob tebi me plaši!”

Hodila sta v tišini, mimo številnih obrazov, s pogledi sta se požirala, vse skupaj je bilo tako spontano, nepričakovano.
Mia si še v sanjah ni predstavljala, da bi z nekom, ki ga komaj pozna, zapustila klub in šla na samo. Iz neznanega razloga ji je bilo vseeno; želela je spoznati sebe v drugačni luči, sebe brez konstantnega nadzora lastnih misli in dejanj. Končno pripešačita do peščene plaže. Zunaj je bila že polna tema, bakle so osvetljevale plažo in vse je bilo kot nalašč za sprehod v dvoje. Besede so obema šle s težavo z jezika. Med sprehajanjem le prekine tišino. »Tvojega imena najbrž ne bom izvedel?«
»Dobro predvidevaš,« je odločena Mia. Neznanec se ji nasmehne: »Ker?« »Ker je irelevantno. Danes si tu, že jutri te najbrž ne bo več. Nevem, ne kdo si ne kaj si. Nimam želje vedeti ne kdo si ne kaj si. Prišla sem si zbistrit glavo, ne želim si oditi s še bolj zmešano.« je jasna v svojem odgovoru. »Se ti zdi, da bi ti lahko zmešal glavo?« koketno vpraša.
Mia ga pomenljivo pogleda: »Laskaš si. Nehaj.« Ustavita se. Stojita si nasproti. Vetrič pihlja in Mii nosi lase na obraz. Neznanec jih umakne z roko. Mia pa se nehote nasloni na njegovo dlan. Vzdihne, zamiži.
Z drugo roko jo objame okoli pasu in nežno potegne k sebi. Pogleda ga, pogoltne slino.
Čuti njegovo sapo na svojem obrazu, telo zadrhti. Z roko ji gre od vratu navzgor skozi lase. Približa se ji tako, kot da bi jo želel poljubiti. Mia zamiži in čaka na dotik njegovih ustnic, ko ju zmoti Jess: »Aaaaaa, glej ju, Mia pomagaj, nevem, kje so vsi, ne vem, kje je moj avto,« kriči vidno opita, potem pa se sesede na mivko in prazno gleda. Mia se v hipu odmakne od neznanca, z nasmehom na obrazu in s kančkom razočaranja: »Očitno le ni usojeno,« v mislih si prigovarja, da ji višja sila ne dovoli biti vsaj mejčkeno spontana … Ko hoče odditi pomagati Jess, jo neznanec prime za roko, potegne k sebi in poljubi. Njegove ustnice so polne, mehke, poljub je drzen, strasten. Popoln. Njegove roke so objemale Miine boke. Med tem ko so njene prosto padle ob telo. Ko sta se končno odlepila en od drugega … Mia se ugrizne v ustnico, potem pa se te raztegnejo v nasmešek: »Iti moram.«
»Kdaj te lahko spet vidim?« neznanec pohiti z vprašanjem. »Potem,« se mu nasmehne: »Lahko noč, neznanec. Hvala za vse.«
Še zadnji pogled in že je s tal pobirala Jess. Že v naslednjem trenutku je nasproti tekla cela družba, ki je Mii pomagala spraviti Jess do taksija. V odhajanju se Mia še zadnjič obrne, ujame njegov pogled, nasmeh. Po zraku mu pošlje poljub in s kupom občutkov odide v hotel.

Stopila je iz avtomobila, pomahala družbi in se odpravila v svojo sobo.
V dvigalu je pritisnila gumb za drugo nadstropje. Bila je sama v malem prostoru, polnem ogledal. Zagledala je svoj obraz. Žarel je. Od njenega razpada zveze se je prvič počutila lepo, želeno. Nasmehnila se je odsevu v ogledalu, se z roko dotaknila svojih ust in podoživljala poljub z neznancem. Zasliši se zvok dvigala, prispela je. Izstopi.
S kartico odpre vrata svoje sobe in se zlekne na ogromno posteljo, na svežo svilnato posteljnino.
Gleda v strop in si želi, da bi bila dovolj packa, da bi ga povabila k sebi v sobo, ali pa da bi se mu predala kar na plaži.
Tako strastno jo je poljubil, seveda je bila radovedna, kako dober je v postelji, na mizi, pralnem stroju, kuhinjskem pultu … Zarežala se je na ves glas, presenečena nad svojimi mislimi.
S kotičkom očesa skozi okno ujame sonce, ki je začelo vzhajati, zapre oči in zaspi.

 

Mia D.


… se nadaljuje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.