Ste polnoletni?

Z vstopom na to spletno mesto se strinjate z našo politiko zasebnosti.

Brez pisnega dovoljenja je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javna priobčitev, predelava ali druga uporaba avtorskih del ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, ali shranitvijo v elektronski obliki, v okviru določil Zakona o avtorski in sorodnih pravicah.

Kdo smo? … ekipa štirih, ki je upihnila srčni utrip projektu ZgodbaZame.si.

Dijana Žiberna

V prvi vrsti mama; televizijka od svojega dvajsetega leta na največji komercialni televiziji v Sloveniji PopTv - kreativna producentka, producentka, dolgoletna voditeljica na kanalu A, naratorka, svoj čas tudi radijska voditeljica, trenutno direktorica marketinga v mednarodnem slovenskem podjetju Eurocom. Ustvarjalka interaktivnega YouTube kanala za otroke TimmyKidsTv, avtorica dveh otroških knjig. Idejni vodja projekta ZgodbaZame.

Slide

Nike Sekulo

Testna bralka, urednica vseh tekstov, ki se pridno zgrinjajo na stran ZgodbaZame in avtorica recenzij na pričujoči strani. Po študiju primerjalne književnosti in literarne teorije, je nekaj časa delala v knjigarni, potem pa je ubrala čisto drugo poklicno pot. Stran ZgodbaZame ji omogoča povratek k svojemu izvoru, branju dobre literature, pa najsi bo to kvalitetne beletristike ali pa dobrega ljubiča.

Slide

Melita Kuhar

Svetovalka za družinske in partnerske odnose. Avtorica petih knjig (Iskreno o družinskih odnosih; Iskreno o intimnosti; …) napisala je številne članke na temo odnosov; gostili so jo v različnih oddajah; na dnevni bazi se srečuje z ljudmi, ki, bodisi potrebujejo pomoč ali le odkrit pogovor. Svoje poslanstvo bo uresničevala tudi znotraj projekta ZgodbaZame, kjer bo odgovarjala na vaša vprašanja.

Slide

Matevž Križaj

Producent na na največji komercialni televiziji PopTv, tehnični strokovnjak po duši in IT mojster. Odgovoren za nastanek spletne strani ZgodbaZame.

Slide

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.