Končno je prišel težko pričakovan dan, najinih štiriindvajset ur. Bila sem psihično in telesno pripravljena zanj. Naspana, obrita, umita in brez obveznosti. Lahko sem se mu prepustila. Dočakala sem ga s poljubom in objemom. Stopil se je ob prvih dotikih in ta sladkoba je trajala vse do konca. Veliko smeha je bilo, ogromno dotikov, par skritih solzic in nekaj ur ljubljenja.
Nadoknadila sva vse zamujene dneve in hrepenenja.
Slekel se je in me povabil v spalnico. Že pred kosilom sem bila potešena. Čutila sem njegovo željo po meni, vpijal me je s pogledi in lačno jemal po koščkih. Združena sva ostala skoraj dve uri, večino časa je bil on zgoraj, da sem se lahko prepuščala, ga opazovala in občudovala. Jasno mi je bilo, da je to tisti nevaren dan, ki odpihne vso mojo trdno odločenost, da ni poti za naju. Tisti dan, ko oba začneva sanjariti in iskati možnosti o skupnem življenju. Tisti dan, ko ne najdeva teh poti in sva znova zlomljena.
A to niso bili trenutki za razmišljanje, pred nama je bilo še veliko časa.
Zaželela sem si ga okusiti, pa me je izzval z vprašanjem, kako dolgo je bilo najdaljše oralno zadovoljevanje, ki sem ga kdaj ponudila moškemu. »Danes bo najdaljše,« sem odgovorila, »a tudi do sedaj si prav ti moj zmagovalec.« Privoščila sem si ga. Vzela sem si čas in ga počasi obdelovala. Izrazi na njegovem obrazu so kazali občutke, ki so ga preplavljali. Jezil se je, da sem se tokrat popolnoma obrila, pričakoval je mehek puhek, ki me je krasil. Vsa jeza pa je izginila, ko sem se usedla na njegov obraz in se mu ponudila.
Želel je še, jaz pa tudi – še njega. Odmaknila sem se in nadaljevala začeto, on pa je prosil za še. Nisem dovolila. Ne tokrat.
Z odločnim stiskom, prijemom, me je potegnil k sebi, posedel nase in nežno globoko vstopil.
Mojega upiranja je bilo konec, prekinil je “najdaljše” dejanje, ki to več ni bilo.
Jemal me je in se premikal zelo počasi. Gledala sva se, skupaj dihala in čutila vsak milimeter premikov, ki sva jih ustvarjala. »Ššššš,« je umirjal moje vzdihe ob orgazmih in usklajeval dihanje z mojim, da bi mu lažje sledila v drugo dimenzijo.
Valovila sva in se izgubljala drug v drugemu, si predajala vso ljubezen, ki jo čutiva in si s pogledi povedala veliko več, kot zares upava. Kljub počasnim premikom, je izzval pretirano izločanje tekočine, ki me tako redko preseneti. Postelja pod nama je bila mokra, curek pa je bil ob vsakem njegovem vstopu vame še močnejši. Z rokami je vodil moje gibe in jih poudarjal z boki.
Ko je začutil, da mi zmanjkuje moči, je spretno izpeljal zasuk in se postavil nadme.

‘’Nisem bila zmožna izmenjave čustev, omotičnost in utrujenost sta moje telo naredila nezmožno premikov.’’

Nekoč me je prosil, da mu poimenujem vse orgazme, ki jih doživljam. Tokrat mi je sprožil še enega, novega, drugačnega.
Tako dolgo in tako popolno mi je obdeloval bradavico, da sem imela občutek, kot bi vstopil vame in mi zapolnil prsni koš.
Toplota se je širila na vse strani in mi jemala dih. Med vrtoglavico sem se spraševala, ali je mogoče »možganski« orgazem, ki ga um sproži zaradi ugodja, ki ni povezano s penetracijo. Če bi bil »telesni«, bi telo drhtelo kot med epileptičnim napadom.
»Vaginalni« je lociran globoko v trebuhu in me zvija v krče, podobne popadkom, le da so prijetni.
Z njim sem izpopolnila tudi »izventelesni« orgazem, v katerih svoje telo lahko opazujem od zgoraj in imam občutek, da sem se ločila od podlage, da skupaj letiva in hkrati nisem prepričana, če se sploh dotikava. A tudi ta ni bil.
Torej, še enega imam na tem seznamu, ki še meni ni jasen. Ob njem moja potreba po predalčkanju vsega postane nemogoča.
Izčrpana sem ga nekajkrat prosila, da kasneje nadaljujeva in se končno odpraviva na kosilo.
»Še malo,« je vsakič izjavil, »ti kar počivaj, a jaz si bom še malo vzel,« in nadaljeval, dokler moje telo ni spet drhtelo v njegovih rokah. Nisem bila zmožna izmenjave čustev, omotičnost in utrujenost sta moje telo naredila nezmožno premikov.
On pa ni več bil nežen in skrben, divje je prodiral, preizkušal globine in se smejal stoku, ki mi je ušel vsakič, ko ga je zaril do konca. Obrnil me je na trebuh in od zadaj brezskrbno nadaljeval, plaval po potoku mojih izločkov in me ploskal po zadnjici.
Napela sem mišice, stisnila ritnici skupaj in mu onemogočila vnovični vstop. Hihitala sva se, bojevala in na koncu le odpravila do kuhinje. Zvečer je sledilo nadaljevanje, kljub temu, da sva bila zaspana. Nisem se še dobro spočila, a njegovega orgazma še vedno ni bilo in vedela sem, da si ga želi tako močno kot jaz. Jemal si me je tako, kot si je zaželel, sam je narekoval tempo in se osredotočal na svoj užitek. Vzburjal me je občutek izkoriščanja, ki ga je sprožal. Njegova navidezna sebičnost se je počasi spreminjala v obupno iskanje konca. Prekinila sem ga in obljubila, da ga bom domov poslala izpraznjenega, zdaj pa naj se naspi v mojem objemu.
Stisnila sva se skupaj, se božala in zaspala še vedno združena. Ko je spolzel iz mene, sva se oba zasukala v malo bolj udoben položaj. Jutro je prišlo prehitro, zunaj je bila še tema, ko je z novimi močmi nadaljeval igro od včeraj. Bila sem preveč zaspana in se vmes izgubljala v sanjah. Predramil je moje čute in poskrbel za novo porcijo vaj za trebušne mišice. Lovila sem sapo in predihavala orgazme, ki jih je redko kateri uspel ustvariti ob tako zgodnjih urah. Ves čas sem ga božala po hrbtu, da bi ga umirila in uspavala. Končno sva se prekotalila v bočni položaj, počasi premikala, umirila in znova zaspala.

‘’Čutila sem dodatno otrdevanje in pulziranje znotraj sebe. Rjovel je, mahal z rokami in nogami, glasno hlastal za zrakom in s trzljaji obležal pri miru. Poljubljala sem mu obraz in čutila toploto, ki je želela steči ven.”

Po zajtrku pa je sledilo novo vabilo v spalnico. Preučevala sva fotografijo razvoja spolnih organov pri deklici in dečku in pritožila sem se, da res ni pošteno, da nimam penisa, ko se tako rada igram z njim. Potrdil je, da on sploh ne pride na vrsto, da bi se ga dotaknil, ves čas je v mojih rokah. Navihano sem ga pogledala, si spela lase, slekla spalno srajco in ga začela lizati od korenine proti glavici. Celega sem ga dala v usta in čakala, da je zrastel. Počasi sem dvigovala glavo, da bi gledal, kako veliko materiala je bilo v mojih ustih. Pospešila sem tempo in delala točno tiste gibe, za katere vem, da ga uničijo. Preden bi končal, sem nehala in se počasi usedla na njega. Najprej sem si privoščila orgazem z gibanjem bokov naprej in nazaj, kar ga vzburja, a ga ne pripelje do konca. Potem sem dvignila trup v bolj pokončen položaj, roke postavila na okvir postelje in odločena predihati vse svoje užitke, jahala z enakomernim tempom v pravi smeri. Čutila sem dodatno otrdevanje in pulziranje znotraj sebe. Rjovel je, mahal z rokami in nogami, glasno hlastal za zrakom in s trzljaji obležal pri miru. Poljubljala sem mu obraz in čutila toploto, ki je želela steči ven. Čakala sem, da odpre oči in ga vprašala, če bi ujel spermo in jo razmazal povsod po meni. Tokrat ni bil sposoben, saj je štirikratno potenciranje vzburjenja sprožilo močan izliv in je dolgo trajalo, da je umiril srčni utrip. Premaknila sem se nad njegov trebuh in pustila, da odvečna tekočina steče iz mene. Z zadnjico sem jo razmazala, on pa se je delal, da mu ni všeč.
Predobro ga poznam, da bi mu verjela, zato sem mirno in z užitkom nadaljevala. Skupaj sva pod tušem sprala vse sledi čudovitih štiriindvajset ur in se odpravila nazaj v realnost z obljubo, da se zgodba nadaljuje.

 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.