Odprl je vrata od stanovanja in kot uročena je vstopila v njej tako ljubi vonj. Vonj po njem.
Globoko je zajela sapo, da je pregnala naval čustev, ki jo je preplavil. Kako ga je pogrešala, kako globoko ji je zlezel pod kožo.
Ni hotela misliti na preteklost, še manj pa na to, kar bo sledilo. Hotela je obema samo ukrasti ta trenutek in biti tu in sedaj.
Z njim. Stala sta na vratih, v tišini, in se gledala. Ni vedela, kaj reči, on je molčal. Prijel jo je za roko in odpeljal v spalnico.
Vse je bilo natanko tako kot takrat, ko se je še prebujala v njegovem objemu, v njegovi postelji …
Nalašč se je oblekla v najbolj toga in uradna oblačila, ki jih je nosila v službi. Ozko, črno krilo s črnimi prozornimi najlonkami. Pusta, vendar nekoliko prosojna svetlo modra srajca, pod njo pa črn čipkast nedrček in spodaj prav takšne hlačke.
Dolge bujne lase si je spela v strogo figo, izpod katere ni pobegnil niti en sam las. Po hrbtenici navzgor je čutila, kako jo spreletavajo mravljinci. Vedela je, da to, kar počne, ni prav, ampak se je hkrati tako močno zavedala, da se temu tako zelo ne more upreti, da ni niti poskušala. Samo zdrsnila je v ta trenutek, v to močno poželjenje, v lakoto po njegovi bližini, njegovem telesu. Kako je dišal, bog, kako je dišal … Usedel se je na rob postelje in jo povabil, da sede nanj, v njegovo naročje.
Izpolnitev povabila se ji je zdela nekaj najbolj naravnega in samoumevnega.
Morala je spodrecati krilo, tako ozko, da je lahko s svojimi stegni zaobjela njegov trup. Spustila je lase, da so se ji vsuli po ramenih.
Za trenutek sta se samo gledala in globoko dihala, sama je že čutila, kako jo bo vsak trenutek začelo spreletavati drhtenje po celem telesu, s čimer se bo spet izdala, svojo željo, svojo ranljivost …

‘’Dolge bujne lase si je spela v strogo figo, izpod katere ni pobegnil niti en sam las. Po hrbtenici navzgor je čutila, kako jo spreletavajo mravljinci. Vedela je, da to, kar počne, ni prav, ampak je tudi vedela, da se temu tako zelo ne more upreti, da ni niti poskušala.’’

Na sebi je imel očala in pazljivo, počasi, skorajda obredno, jih je snel z obraza. Ta njegova domačna kretnja je v njej vedno vzbujala toliko pričakovanja in poželenja, kot bi napovedovala, da se ji bo sedaj scela posvetil. In res se ji je.
Začela sta se poljubljati, sprva tipajoče, nato pa vse bolj lakomno.
Z ustnicami sta se použivala in si z njimi govorila, kaj bosta počela drug drugemu.
S svojo možato roko, oh, kako je oboževala to neizoblikovano, okorno dlan, jo je prijel za prsi.
Pri tem jo je gledal s svojimi modro sivimi očmi, zastrto, skorajda resno. Usmerjeno v en sam cilj.
Kot hipnotizirana mu je vračala pogled in nehote usločila hrbtenico, ter ga prijela za zapestji, da ga je nežno božala po rokah, medtem ko ji je odpenjal srajco. Z dlanjo je spretno zdrsnil pod nedrček, da jo je podražil po bradavicah, za kar je vedel, da je naravnost oboževala. Do potankosti je poznal zemljevid njenega telesa in mesta, iz katerih je izvabljal največ užitka.
Kljub temu, da je to vedela tudi ona, njuno ljubljenje nikoli ni zdrsnilo v rutino.
Ljubila je ta občutek domačnosti in varnosti, s katero jo je navdajalo njegovo telo, ki jo je neizmerno privlačilo.
Počasi je slekla srajco in mu pomagala, da je slekel svoj pulover. Zadišalo je po njem, ta njegov značilni vonj, ki jo je dobesedno omamljal in zakopala je svoj obraz v njegovo ramo. Spet so jo hotela preplaviti čustva, pa si tega ni smela, ni zmogla dovoliti. Namesto tega ga je silovito potisnila navzdol, da se je ulegel na posteljo in eno koleno namestila med njegovi nogi.
Sklonila se je nadenj in mu pričela odpenjati zadrgo na hlačah. Hlastno je vzela v usta njegov nabrekli penis.
Kako rada ga je okušala, lizala in strastno sesala. Večkrat si ga je porinila tako globoko v grlo, da so se ji zasolzile oči.
Hotela se je povsem napolniti z njim. In ko je svojo roko namestil na njeno zatilje in jo usmerjal, da je lahko prišel še globlje, jo je spodneslo od užitka. V naslednjem trenutku je z dlanjo spolzel do njene brade, nežno, v popolnem nasprotju z prejšnjo zahtevo in ji nakazal, naj pride višje ter jo privil tesno k sebi in strastno poljubil.
Nekaj časa sta se tako poljubljala, in se povsem slekla. Spet bo čutila njegovo kožo na svoji in se napajala z njegovim omamnim vonjem. Naslonil se je na vzglavje postelje, se usedel ter stegnil svoje roke k njej.
“Pridi sem, pridi sem”, je rekel kot tolikokrat – tokrat zadnjič, je potiho pomislila pri sebi.

‘’Ko se je bližala vrhuncu, jo je prijel za vrat in jo nežno poljubljal na lice, kot je to rad počel, ko sta se crkljala. Zvok teh poljubov in nežnost, ki je bila v diametralnem nasprotju s tem, kar je počel s svojo roko, jo je spravljal ob pamet. Ti nedolžni poljubi so postali kar na lepem skrajno umazani. “

Hotela se je stisniti k njemu, pa jo je spretno obrnil, tako da se je obrnjena s hrbtom usedla v njegovo naročje, da je čutila, kako trd in napet je. Z eno roko jo je nežno božal po dojki in bradavici, z drugo pa je počasi, z občutkom zdrsnil k njeni najobčutljivejši točki. Pričel jo je nežno božati, ravno toliko, da si je želela, da bi pritisnil močneje.
Na trenutke je povsem ustavil krožno gibanje in samo z lahnim pritiskom obmiroval na mestu.
Spodnašalo jo je od užitka in začutila je, kako se ji je od želje zadrgnilo grlo, tako zelo si je želela usesti nanj.
Igral se je z njo, kot vedno. Bila je povsem vzburjena, pa vendar ji je ostalo ravno toliko zavesti, da se je jasno zavedala, koliko svojega užitka mu je bila sposobna pokazati – kako nehoteno je bilo to, kako transparentna je bila v tem in povsem odvisna od tega, kaj bo počel z njo, medtem ko se je imel on venomer v oblasti, tu pa tam ga je izdal kak stok, vzdih, ki mu je ušel, ampak vedno ga je čutila kot odmaknjenega, celo zaprtega.
Odmislila je te mračne misli, ki so jo lahko velikokrat obhajale, ko sta se ljubila in se predala njuni igri.
Tukaj in zdaj, pomni, si je rekla.
Ko se je bližala vrhuncu, jo je prijel za vrat in jo nežno poljubljal na lice, kot je to rad počel, ko sta se crkljala.
Zvok teh poljubov in nežnost, ki je bila v diametralnem nasprotju s tem, kar je počel s svojo roko, jo je spravljal ob pamet.
Ti nedolžni poljubi so postali kar na lepem skrajno umazani. In noro seksi. Tako močno si ga je želela čutiti v sebi, da ga je začela milo prositi in klicati po imenu. “Kaj je, punči? Kaj bi rada?” je rekel navidez sočutno, kot češ, kako ti lahko pomagam, da ji je v trenutku prišlo in čutila je, kako se je njena notranjost vsa sprostila in kako se ji je pod trebuhom razlila toplota.
Za nekaj trenutkov je obmirovala, on pa jo je še vedno poljubljal po licu. Poiskala je njegova usta in se spretno obrnila ter usedla v njegovo naročje. Nanj. Zaril se je globoko vanjo, da jo je celo povsem napolnil, občutek, ki ga je oboževala, pa vendar je bil prvi stik vedno malo boleč, tako velik je bil zanjo. Nekajkrat se je počasi nasadila, da se ga je privadila, in ga pogledala v njegove jekleno sivomodre oči. Od pohote so postale temnejše, in ni mogla odmakniti pogleda od njih. Ritem je postajal vse hitrejši in toplota, ki se je poprej razlila pod njenim trebuhom, se je prelivala še dalje. Kako ji je godilo, ko se je tako nasajala nanj, sebe je čutila samo še v točki, kjer sta se njuni telesi stikali. S svojimi trdimi rokami se je zažrl v mehkobo njenih bokov in gledal točko, kjer je vstopal vanjo. Kako jo je to vzburjalo, da ju gleda! Čutila je, da postaja še bolj trd, še bolj napet, in njegovi stoki so se zgostili v izliv. Oboževala je, ko mu je prišlo. Izlil se je med njenimi nogami, po trebuhu in ulegla se je nanj ter obmirovala.
Ljubeče sta se poljubila in tako obležala nekaj časa. Slišala je bitje njegovega srca in hotela je, da je to vse, kar trenutno obstaja, ampak vanjo se je že naselila zavest in s tem misel, da to, kar počneta, ni prav.
Vendarle sta se razšla in sama ni verjela v občasen seks zgolj iz fizične potrebe z nekom, s katerim si je bila tako blizu.
Bližine takšen seks ne povrne nikoli, kvečjemu pokvari spomin nanjo.
Bo kdaj vedel, da ni pristala na takšno polovičarstvo iz prevelikega spoštovanja do njega in ne zato, ker bi bila hladna?
Bolečina bi bila ob vsakem zbliževanju in potem slovesu zanjo prevelika.
Tega mu nikoli ne bo mogla povedati, jo je stisnilo.
Pričel jo je poljubljati, nežno, zasuval jo je s poljubi, poljubčki, kot prej, le da so ti tokrat prodrli do njenega srca.
Krvavo jo je zabolelo. Oblekla se je, in se solzami v očeh poslovila. Poljubil jo je in vdano, brez besed, zaprl vrata za njo.

Trešnjica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.