ŽanriErotikaTrik usode 4.del (Profesor)

Četrti del iz zgodbe “Trik usode”.

V naslednjih dveh tednih je počasi spravljala svoje in Nejčeve stvari iz stanovanja. Njena starša sta bila navdušena, da bosta lahko več časa preživela s svojim vnukom. Seveda ju je zanimalo, kaj je s Tadejem, a jima je Katja odgovorila le, da se pač ni izšlo in da bosta ostala prijatelja. S tem sta se sprijaznila. Katjo in Nejca so vselili v Katjino staro sobo. Njena starša sta se, kolikor se je le dalo, ukvarjala z Nejcem in tako je Katja imela več prostega časa. Sicer nikamor ni odhajala in tudi Aljažu ni povedala za razhod ali za to, da se je preselila nazaj k staršem. Velikokrat ji je pisal, če se dobita, vendar sta njena starša, predvsem mama, imela vedno sto in eno vprašanje kam gre in kdaj pride. Ker ji ni rada lagala, sta se z Aljažem posledično videla bolj malo.
Nekega večera ji je spet pisal. Spet se je počutila kakor najstnica, ko je šla mamo vprašat za dovoljenje, če gre lahko ven. Natvezila ji je nekaj o tem, da gre s prijateljicami na pijačo ali dve. Mama ji je rekla, da bi rade volje čuvala Nejca in da naj gre, se sprosti in uživa, saj res nikoli nikamor ni hodila brez sina, razen na delo. Katja se je uredila in se odpravila od doma.
Ko je prišla do njegovega stanovanja, je potrkala na vrata, Aljaž pa ji je, v obleki in kravati, odprl.
Po stanovanju je omamno dišalo, a Katja je zavohala le njegov parfum, ko jo je objel in poljubil na lice.
Prijel jo je za roko in jo peljal v kuhinjo. Na mizi je stala velika skleda ledu, v kateri je počivala penina. Zraven sklede je bila vaza polna rdečih vrtnic, malo naprej pa je bil postavljen svečnik, v katerem je gorela sveča.
Miza je bila popolno pripravljena za obed v dvoje. Potrudil se je celo s prtički, ki jih je zložil tako, da so imeli obliko laboda.
“Še malo, pa bo pripravljeno,” ji je rekel in odmaknil stol, da bi lahko sedla.
Katja je šokirano stala sredi urejene kuhinje, ki jo je osvetljevala le sveča z mize in luč, ki je prihajala iz pečice.
“Kaj pa je to vse?” je zmedeno vprašala.
“Hotel sem te presenetiti. Vem, da sva v vsem tem času imela le bolj afero, zato sem ti želel pripraviti zmenek, ki si ga zaslužiš,”
je rekel z nasmehom in še vedno držal za naslonjalo stola.
Pečica je zapiskala, zato je stopil do pulta in jo ugasnil. Odprl jo je, se pripognil in v pečenko zapičil termoneter. Katja je opazovala njegovo zadnjico, na katero je sedaj imela lep pogled in se hudomušno nasmehnila sama pri sebi. Obliznila si je ustnice in začutila ščemenje v mednožju. Aljaž se je ponovno vzravnal in iz pulta vzel zaprto posodo ter jo položil na mizo. Takoj, ko je imel prazne roke, ga je Katja prijela za boke, ga strastno poljubila in ga potisnila nazaj proti pultu. On je v eni roki še vedno držal kuhinjsko krpo, z drugo pa ji je segel za glavo in prste prepletel v njene lase. Začela mu je odpirati srajco, ko je odvrgel krpo, se spustila do njegovega vratu in ga dalje strastno poljubljala. Z obema rokama ji je segel po hrbtu navzdol in jo močno prijel za zadnjico, palce pa je nežno porinil za rob njenih hlač. Do konca mu je odpela srajco in jo skupaj s suknjičem potegnila čez njegove rame, da je oboje padlo na tla. Potem se je odmaknila in stopila dva koraka nazaj. Aljaž jo je začudeno pogledal.
“Kaj …” je začel govoriti. “Tiho bodi,” ga je prekinila in občudovala njegovo moško telo, ko je stal pred njo samo v hlačah in kravati. Zagrizla je v spodnjo ustnico in čutila, da postaja vedno bolj vlažna. Stopila je nazaj do njega, ga prijela za razrahljano kravato in potegnila k sebi. Spet ga je poljubila. On ji je odprl gumb na hlačah in ji z roko segel pod spodnjice.

‘’Želim te videti,” ji je rekel in jo prijel za golo zadnjico.

Pobožal jo je po sramnih ustnicah in nato po ščegetavčku, da je zdrhtela. Nežno jo je masiral, ko ji je začel zastajti dih.
V mednožju je začutila vročino, ko je hitro odmaknil roko. Razočarano ga je pogledala, on pa ji je hlače in spodnjice potegnil čez boke. “Ne, tale bo moj,” je rekel, jo obrnil proti pultu in močno porinil vanjo. Z eno roko je krepko držal za bok, z drugo pa ji je prijel lase in jih močno potegnil. Zaječala je od užitka. Hlače so ji lezle proti kolenom, jih prečkale in se ujele med gležnje. Zravnala se je in jih zbrcala stran. Aljaž jo je spet prijel in obrnil.
“Želim te videti,” ji je rekel in jo prijel za golo zadnjico. Dvignil jo je nase, ona pa je noge oklenila okoli njega. Roke je imela prepletene okoli njegovega vratu in ga poljubljala. Njuna jezika sta se vročično prepletala, Aljaž jo je držal in hodil, ona pa se je zibala v njegovem naročju. V sebi je čutila njegov nabrekel penis, ko jo je naslonil ob steno. Spustila je noge na tla, ga z dlanjo prijela pod ušesom, z drugo roko pa za bok in ga med poljubljanjem premikala dalje proti spalnici.
Potisnila ga je na posteljo in ga zajahala. Neusmiljeno ga je zibala, on pa ji je z roko segel pod majico in dražil njeno bradavičko. Končno je potegnil majico z nje in draženje nadaljeval z jezikom. Popravil se je višje, da je skoraj sedel, z njeno bradavičko v svojih ustih, z eno roko močno oklenjeno za njeno zadnjico, z drugo pa ji je segel za hrbet in jo spet pocukal za lase. Glavo je vrgla nazaj, on pa ji je začel poljubljati vrat. Nežno jo je potisnil dol s sebe, da je legla na posteljo z njegovimi ustnicami še vedno na njenem vratu. Umaknil se je, pokleknil pred njo in ji razširil noge. Oči so mu črno zableščale od pohote. Nekaj sekund je le tako klečal med njenimi razširjenimi nogami in rokami na njenih kolenih. “Aljaž, prosim…” je nestrpno rekla Katja.
“Samo vračam ti,” se ji je zasmejal in si obliznil ustnice. Ob navalu užitka ji je obrnilo oči, ko je sunil v njo. Spet. In spet.
Vedno hitreje. Vedno močneje je potiskal in njene noge trdno držal narazen. Z roko je segla proti svojemu mednožju, a ji je roko odmaknil in ni dovolil, da se sama sebe dotakne. “Sem ti povedal, tale bo moj,” je spet rekel in se ji nasmejal.
Katja je čutila, da je že tako blizu orgazma, da se ji je mešalo. Potem je s svojimi spretnimi prsti segel proti njenemu ščegetavčku, ga nekajkrat pobožal in nato začel v nežnem tempu masirati, ko je hkrati suval vanjo. Katjo je preplavila vročina, zastal ji je dih in z mišicami mednožja je objela njegov penis. Močno je stisnila rjuhe in iz grla ji je priletel prvinski krik ugodja.
Aljaž je z roko pritisnil na njen ščegetavček, še trikrat porinil in nato zastal tudi on. Po nekaj sekundah se je z vso težo zrušil nanjo. Skotalil se je z nje in jo poljubil. “Sem mislil, da bova najprej pojedla večerjo,” ji je v smehu rekel.
“Jaz pa sem mislila, da ti vedno najprej poješ sladico,” se mu je zasmejala nazaj.

Po nekaj minutah sta sedela za mizo in jedla že skoraj hladno večerjo, vendar ju to ni motilo.
Cel čas sta si v tišini izmenjevala zaljubljene poglede, a hkrati je vladala neka napetost v zraku.
“Kako je Nejc?” je vprašal Aljaž.
“V redu,” je odgovorila Katja in si v usta zbasala košček krompirja. Imela je občutek, da po Nejcu sprašuje zato, ker misli, da mora.
Aljaž je le prikimal in jedel dalje. Ko sta se najedla, je pospravil krožnike in jima postregel s penino.
“Nekam odsotna si bila zadnje čase,” ji je rekel, ko sta na balkonu pila penino.
“Ja, saj veš. Služba, otrok …” je rekla Katja.
“Sem mislil, da si kaj jezna name, ker nikoli nisi imela časa.”
“Ne,” je rekla in gledala v nočno nebo.
“Ponudba še velja, toliko da veš.”
“Kakšna ponudba?”
“Da z Nejcem kdaj prideta sem.”
“Saj veš, da to ne gre tako.”
“Ne razumeš.”
“Ah, Aljaž, še predobro razumem.”
“Saj nisem mislil …”
“Ne, nisi,” ga je prekinila Katja, “sploh nisi mislil. Nisi razmišljal. Morda je to vse skupaj res ena velika napaka.”
“Ne govori tega.”
“Zakaj ne? Saj veš, da imam prav. To. Midva. To se nikoli ne bi izšlo,” je zavzdihnila.
“Če ti tako praviš,” je že bolj jezno rekel Aljaž.
Kakšno minuto sta molčala, potem pa je Katja nadaljevala:
“Glej, z Nejcem ne moreva kar tako tu pa tam priti. Prespati ali kaj si mislil. En dan tukaj, potem pa spet nekam drugam.”

‘’Kaj bi rad od mene? Opravičilo? Bila je moja odločitev in za to se ne bom opravičevala!” je povzdignila glas tudi Katja.

“Ja, to mi je jasno,” jo je gledal izpod obrvi.
“Nič ne pričakujem, Aljaž. Kar se Nejca tiče. Nikoli nisem nič pričakovala s tvoje strani,” je rahlo znervirano nadaljevala.
Aljaž je jezno povzdignil glas: “Saj bi bolj težko, če pa tako nisem vedel zanj.”
“Kaj bi rad od mene? Opravičilo? Bila je moja odločitev in za to se ne bom opravičevala!” je povzdignila glas tudi Katja.
Njun pogovor se je začel spreminjati v prepir.
“Ne pravim, da se mi moraš opravičiti, ampak vseeno je moj sin in zaslužil sem si vedeti!”
“Če pa tako ne maraš otrok?”
“To ni res!”
“Daj, ne zagovarjaj se!”
“Joj, Katja, nemogoča si! Pač sem mislil, če želita priti sem…”
“Sem ti povedala. Ne morem! Na koncu ne bi bila prizadeta samo jaz, ampak tudi Nejc in tega ne bom dopustila. Vseeno mi je, če si ti njegov oče. Imeti otroka ni samo zlaganje kock.”
“Vem, da ni.”
“Ne more biti malo tukaj, malo pri mojih!”
“Pri tvojih?”
“Ja, odselila sem se nazaj domov.”
“Kaj pa tvoj fant?”
“Pustila sem ga. Nisem več zmogla tega. Nisem ga več mogla vleči za nos.”
“Zakaj mi nisi povedala?”
“Zakaj bi ti? Saj se te ne tiče!”
“Zakaj imaš občutek, da se me ne tiče?!”
“Vse, kar imava skupnega, je seks, Aljaž!”
“Prosim?!”
“Aljaž, enkrat si me že prizadel, ker ti pač tajming ni ustrezal. Tega nočem ponoviti. Ne z Nejcem, ne sama.”
“Saj vaju ne bi prizadel!” je že skoraj kričal.
“Kako si lahko tako prepričan? Seveda bi!”
“Ne, ne bi!”
“Potem pa mi povej en razlog, zakaj misliš, da me ne bi mogel več prizadeti!”
“Ker te ljubim, prekleto!” Nato je zavladala tišina.

“Torej si mislil…” je po nekaj napetih minutah spregovorila Katja.
“Ja?” je rekel Aljaž.
“Da bi midva z Nejcem…”
“Ja …”
“Aha.”
Pogledala je v tla in spet utihnila. Aljaž jo je v pričakovanju gledal in segel proti njej. Želel jo je prijeti za roko, a jo je umaknila.
“Premisliti moram,” je rekla in vstala. Na hitro se je poslovila in odšla.
Vsa zmedena je še nekaj časa sedela v avtu, preden ga je prižgala. Zakaj jo je to tako pretreslo? Na to je vendar čakala, na to je upala. Čez ustnice se ji je narisal droben nasmešek. Ja, to je to. Vedela je, da tudi ona ljubi njega.
Speljala je in se na pol še vedno zmedena in na pol v rožicah odpeljala proti domu.
Zvok telefona ji je dal vedeti, da je dobila sporočilo. Segla je v torbico, ki je ležala na sosednjem sedežu. Upala je, da je Aljaž.
Med vožnjo, čeprav tega nikoli ni počela, je odklenila telefon, da mu napiše, da se želi priseliti k njemu, da želi biti z njim, da ga ljubi in ne želi več živeti brez njega. Pogledala je v ekran in sporočilo je bilo od Aljaža.
“Oprosti, če sem te presentil, ampak moral sem ti povedati. Ne morem se ti upreti, Katja. Zate bi naredil vse. Vzemi si čas in premisli. Upajoče čakam tvojo odločitev <3”
Nasmehnila se je in pritisnila tipko za povratno sporočilo. Ko je tako zaljubljeno gledala v ekran telefona, ni vedela, da se je na semaforju pred njo že davno prižgala rdeča luč. Zapeljala je v križišče, ko je z leve strani vanjo trčil kombi.
Pred očmi se ji je zmračilo.


Špela


… se nadaljuje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.