Znova zapletena v čustveno ljubimkanje, sva še eno noč preživela skupaj. Zjutraj me je vprašal, če je svojo nalogo uspešno opravil. Je, več kot uspešno. Še cel dan sem hodila z nasmehom in rahlo utrujena od nočnih dogodivščin. 
Še preden sva prišla do postelje, je nag ležal na kavču in se mi ponujal v občudovanje.
Sprejela sem sedež med njegovimi nogami in se med pogovorom sproščeno igrala. Z rokami sem opletala okrog moje najljubše igrače, mehkega prijateljčka. Kožico sem premikala sem in tja, ga občasno poljubila in pocuzala, potem pa naprej govorila, kot da se nič posebnega ne bi dogajalo. Čutila sem predanost in brezmejno zaupanje, ki mi ga je kazal s svojo goloto v mojih rokah.
Stuširana sva se odpravila v spalnico, stisnila v trden objem, prepletla vse, kar sva lahko in se veselo smejala. Poljubljala sva se in gledala v temi, božala in mečkala. Privoščila sem mu masažo po napornem dnevu in iskala vozličke na njegovem hrbtu, jih pritiskala in ga predramljala. Obožujem vsak zvok, ki ga spusti ob mojem dotiku. Odločena, da mu omogočim obljubljen spanec, sem bila pripravljena zaspati. A opazila sem, da je vzburjen, nekaj trdega sem čutila ob svoji nogi. Poljubi, ki so sledili, niso vodili v spanje, temveč v moje sanje. Nežno je vstopil vame, premikala sva se počasi in se valjala po celi postelji. V enem trenutku sem si močno zaželela njegovega otroka. Po navadi me takšne misli obiščejo med plodnimi dnevi, tokrat pa jih nisem imela. Vsa čustva, ki so bila v zraku, vsak gib, ki je oddajal željo po bližini in vsak dih, ki sva ga izmenjala – vse je bilo tako popolno, da bi bil idealen način za stvarjenje novega življenja. Tudi sam je pomislil na isto, kasneje sva si priznala.

‘’Poslušala sem njegovo dihanje, ga božala in mirno zaspala ob trzljajih njegovega telesa. Le kaj je sanjal?’’

Spomnil me je na tako poseben položaj, ki mi ga je nekoč pokazal, jaz pa sem ga takoj vzljubila. Navaden misijonarski položaj začini s stiskom mojih nog tesno skupaj, kar mu onemogoči globinsko prodiranje in pojača ugodje na vhodnem delu, ki je tako polno živčnih končičev. Lahko začutim vsak premik kožice in vse krivine glavice. V zahvalo za užitek sem se odločila še njemu omogočiti položaj, ki ga obožuje. Poležem ga na hrbet, počepnem nadenj narobe obrnjena in se spuščam navzdol, krožim z boki ali se pomikam naprej in sukam z medenico. Prsti mu drsijo po moji zadnjici, katere tema razkriva le obrise. Roke naslonim na njegova stegna, a tudi ta opora mi ne pomaga, ko padem v močan orgazem.
Obležala sem, on pa je nadaljeval. Šele nekaj položajev kasneje se je tudi on umiril in zaspal zasidran globoko v meni.
Poslušala sem njegovo dihanje, ga božala in mirno zaspala ob trzljajih njegovega telesa. Le kaj je sanjal? V mojih sanjah je, tako kot vedno, znova bil on. 
Pred jutrom me je zbudil njegov odhod na stranišče. Tudi sama sem zlezla iz postelje in se zaspana sprehodila proti kopalnici. Spustila sem nežen zvok, da ga ne bi prestrašila, on pa je skočil in zakričal ves prestrašen. Mislil je, da je Predator. Še dobro, da sem že sedela na školjki, saj mi je od smeha ob njegovi izjavi ušlo. Upam, da nisva zbudila sosedov z glasnim smehom. Rekel je, da je njegov namen tega dne dosežen, spravil me je do solz smeha, ob katerem sem se celo polulala. Nasmejana sva odšla v posteljo popolnoma predramljena. Pogovarjala sva se in si med besedami kradla poljube. Ko sem dojela, da je spet trd, mi je njegov trebuh postal blazina in posladkala sem se z velikansko liziko. Umirjena sem se zadovoljno prestavila in bila voljna znova zaspati, on pa se je ulegel name in počasi prodrl, me do konca zapolnil in potiskal globoko, a nežno. Bolečina, ki paše, vzbuja željo po še več. Njegovo dlan sem usmerila na prsi, da jih je mečkal čez prag vzdržnega. Opozorila sem na prehudo bolečino in je popustil pritisk, hkrati pa me je z besedami ošteval in z dlanjo prekril moja usta, da naj ne govorim. S prsti mi je za kazen zamašil še nos. Komaj sem dihala, a potrebovala sem veliko kisika, ki ga je orgazem, pospešen z bolečino, zahteval od mene. Previdno mi je omogočal dotok zraka v meri, ki je bila nujno potrebna in me hkrati vzburjala.

‘’Gledala sem ga in ugotavljala, da sem znova zaljubljena. Kolikokrat že in kolikokrat še?”

Uslišal je večkrat izrečeno željo in svoje užitke dokončal po mojih laseh. Čutila sem sluz še na vratu, delu obraza in hrbtu.
Prijetno utrujena sva stisnjena skupaj zaspala. Nekoč sem se upirala vsem dokazom intime, za katere nas učijo, kako umazani so in jih je treba sprati čim prej. Zdaj me izpolni ta rezultat ljubezni, povezanosti in užitkov, ki jih podarjava drug drugemu.
Pokrila sem naju in odspala sva še nekaj ur. Šele potem sem odšla pod tuš, ko je on pripravljal zajtrk.
Gledala sem ga in ugotavljala, da sem znova zaljubljena. Kolikokrat že in kolikokrat še? V le nekaj urah mi je sposoben obrniti svet na glavo, zamajati tla pod nogami in možgane zamenjati s srcem. Sanjski moški, ki izpolnjuje moje sanje v budnosti, mi na odhodu podari nasmeh in pove, da se vidiva kmalu. Nova priložnost za vajo v potrpežljivosti in nov razlog za veseliti se naslednjih dni.
 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.