ŽanriErotikaV stanovanju

Spekla sem palačinke, posesala in se počutila že malo domače v njegovem domu. Odšel je pod tuš, jaz naj bi ga počakala v postelji. Sprehajala sem se po sobi, premišljevala in se povezala s svojimi občutki.
Če je bila sprva moja želja ne pustiti odtisa v tem stanovanju, da bi lahko v njem zaživel na novo, me danes ni brigalo za njegovo življenje brez mene. Preveč lep dan sva imela, da bi razmišljala trezno. Dočakala sem ga pred kopalnico in se brez besed počasi spustila v nižji položaj. V rokah je še vedno imel brisačo in gol je zakorakal proti sobi. Z jezikom in poljubi sem obdelala cel trup in se ustavila pri svoji najljubši igrači. Čepe sem ga nežno sesala in se igrala z njegovim zaenkrat še povešenim tičem.
Počasi je otrdel in se prepustil užitkom. Potem sem ga z usti odpeljala dva metra stran. Še vedno brez besed, sem se usedla na fotelj, noge damsko prekrižala, se s komolcem naslonila na naslonjalo za roke in si kot s cigaretom stregla s konkretno nabreklim udom. Vsaketoliko sem ga pogledala in si umaknila lase z obraza. Zabavala sem se, njega pa je pogled na mojo brezskrbno postavitev vidno vzburjala. Močno sem ga posesala, da mi ne bi izpadel iz ust in z vzvratno hojo sem odšla do kuhinje. Zadnjico sem spustila na klop, dala noge narazen in ga s sunkom bokov potegnila med njih. Imela sem ga naravnost pred obrazom, da sem se lahko z obema rokama igrala. Dlani so poskrbele za dovolj močan dražljaj na korenu penisa, z jezikom pa sem obdelovala glavico. Igrala sem se s kožico, da je prestopala rob in občasno odpirala celoten zgornji del. Bil je blizu orgazma, čutila sem, a mu ga nisem dovolila. Raje sem ga potisnila stran, sebe zasukala in ga postavila v sedeč položaj pred seboj, na jedilno mizo.
Bil je moja jed, ponujal se mi je, jaz pa sem požrešno jedla in si ga potiskala globoko v grlo, da sem se davila in slinila hkrati. Preden bi končal, sem ga odpeljala naprej do kuhinjskega pulta. Naslonil se je nanj, jaz pa sem se spustila na kolena, sklenila dlani skupaj in bilo je, kot bi ga prosila, da mi ustreže. Nedolžno sem ga gledala in se počasi začela igrati z zobmi, ki so drseli po celi dolžini, kolikor je šel v usta. Nato sem ustvarjala vakuum in ga od strani objela z ustnicami, da je glavica gledala ven iz mojih ust.

Naslednja postaja je bila otroška soba, ki sva jo cel dan praznila. Ni mu bilo jasno, zakaj ga peljem v najbolj oddaljen kotiček sobe, saj sva imela celo na voljo. Šele ob oknu sem nehala z usti usmerjati pot njegovemu veličanstvu in mu z roko nakazala, naj razpre rolete. Po njegovem stokanju mi je bilo jasno, kako všeč mu je misel, da bo vsem sosedom v blokovskem naselju pokazal, kako ga punca oralno zadovoljuje. Postavljena sva bila pod kotom, da je tudi morebitna senca jasno kazala dogajanje.
Premikala sem se hitro in natančno. Nič več poigravanja, le močan stisk z roko in približevanje glave, ki ga je spet skoraj pokončalo. Znova sva odšla na hodnik, tokrat sem ga pritisnila na vhodna vrata in se z vso strastjo lotila svoje poslastice. Predstavljala sem si poželenje, ki bi naju komaj pripeljalo do stanovanja, da bi lahko za zaprtimi vrati izživljala svoje želje.
Do zdaj sem to videla le v filmu. Danes sem to živela. Stokala sem v upanju, da se sliši na hodnik in pridružil se mi je v tej najini glasbi. Opazila sem, da se mu mudi priti do zadnjih dveh prostorov. Z nekaj koraki sva bila v majhni pralnici, kjer je naslonjen na pralni stroj doživel najstniško nekontrolirano fafanje z neokusnim hitenjem.
Tudi ta vloga in majhen, temen prostor so imeli svoj čar.

‘’Pripeljal me je do tega, da se nisem mogla več upirati ali čakati. Z jezikom sem iskala njegovega, ga gladila po brkih z ustnico in si ga želela ugrizniti.’’

Zadnja postaja pa je bila spalnica, do katere sem se plazila po kolenih, priklenjena na njegov povodec.
To sobo sem najbolje preučila in vedela, kaj si želim. Posedla sem ga na posteljo in se sklonila nadenj, da bi ga skoraj sterilno obdelovala, brez rok. Gledal je naravnost predse v ogledalo na omari. Razgled je imel na mojo rit, ki se je zibala sem in tja v spodnjicah, za katere vem, da so mu všeč. Čutila sem ga, da se komaj zadržuje pred glasnimi kriki. Ves čas je stokal in z različnimi zvoki sporočal mojemu umu, kaj mu še posebej ustreza. Ni več zmogel, spustil je še hrbet na posteljo, jaz pa sem tokrat postala njegova ljubljena in ga nežno božala, ljubila in spoštovala. Krstila sva celo stanovanje na krožni poti okoli sveta, kot je lepo povedal. Pokrila sem naju z odejo, se ulegla nanj in mu rekla, da danes nočem biti njegova ljubica.
»Ne moreš biti,« je rekel in izgovoril moje ime. »Ljubim te.«
Celo noč imava še pred sabo, ne mudi se nama, povezana sva. Ali je možno nekoga čutiti tako intenzivno ves čas?

Obrnil je položaj, zdaj je on ležal zgoraj in prislonil usta na moja; dihal je počasi, da sva izmenjala isti zrak.
To ni bil poljub, bila je bližina. Dihala sem in čakala na naslednji premik.
Pripeljal me je do tega, da se nisem mogla več upirati ali čakati. Z jezikom sem iskala njegovega, ga gladila po brkih z ustnico in si ga želela ugrizniti. Naslednji trenutek pa je bil z vso svojo slino in jezikom že globoko v meni, goltala sva poljube in lačno hlastala za njimi. Bila sem na robu joka in vrhunca, ki ga je prehitel, premagal čustva in me odnesel nekam daleč, kjer čutim samo lepoto užitka. Ko sva obstala, so solze napolnile moje oči ob zavedanju minljivosti. Znova sem se spomnila, da imam izposojen kratek čas, ki se bo čez nekaj ur razblinil v realnost. Še bo čas za jok, zdaj samo uživaj v njegovem vonju in toploti kože. »Tudi jaz te ljubim,« sem potrdila. »Vsak košček tebe, z neizmerno močjo. A se lahko danes ljubiva? Rada bi bila tvoja in samo tvoja. Bodi moj,« sem prosila. V tem trenutku pa se je zgodil preobrat. Ali sem preveč izrekla? Strast se je izgubila in objem je postal dovolj. Vsa moja igrica, s katero sem prestavljala njegov orgazem, je pripeljala le do vzdiha, ki naju je pospremil v sanje, medtem ko sva bila tesno stisnjena v objemu, z nosom ob nosu, da sva lahko dihala v istem ritmu, isti zrak. Ljubezen, ki ji ni usojeno živeti. Ljubezen, ki bo jutri znova na začetku poti, v vrtincu bolečine in v čakanju naslednjega sončnega žarka.


Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.