Danes je njegov rojstni dan. Zgodaj zjutraj sem ga šla iskat na dogovorjeno mesto, da bi ga odpeljala k sebi.
Ob njegovem vstopu v avto sem predvajala pesem Happy birthday v plesni različici, katere tempo sva lovila z objemom in poljubi ob voščilu. Že dolgo se nisva videla, dotaknila, objela in poljubila. Tokrat ni bil dan za preudarnost in ohranjanje razdalje, želela sem ga razvajati in se končno spet nahraniti.

Noč je bila dolga, s prijatelji je praznoval do zgodnjih ur, jaz pa sem kuhala, se depilirala in pripravljala zanj. Obema je manjkal spanec, pa sva se zmenila, da bova skupaj malo zadremala. Spanje v njegovem objemu mi boža telo od znotraj, tako kot njemu.
Po tolikih dneh brez njega, je to bila ena večjih želja – spati z njim. Pohitela sva do spalnice, se slekla in stisnila.
Obdržala sem bele tangice na sebi, on je bil popolnoma nag. Objela sva se in tako znano prepletla noge. Pobožala sem ga po plešasti glavi in se spustila navzdol po hrbtu. Tudi njegova roka se je sprehodila po meni do stičišča ritnic.
Začel se je tresti in krčiti in me prehitel s telesnim orgazmom. Očitno se je tudi njegova želja po meni potencirala z vsem dopisovanjem prejšnjih dni. Poslala sem mu kar nekaj fotografij iz mlajših let, on pa je pripravljal prijateljčka na večkratne seanse, da bo zdržal cel teden na najinem potovanju, ki sem mu ga pripravila kot darilo.
Z besednimi sporočili sva oba zelo močna in si odkrito podava jasna navodila, želje, skrite sanje in nove zamisli –
»Tudi jaz bi rad videl, kako ti sperma teče iz ust, ti jo vzel s svojimi usti, z jezikom porinil v mucko in ti jo noro lizal naprej.«

Še preden se mu je telo dokončno umirilo, sem stiske svoje dlani znova pospešila na pravi način in mu sprožila nov val ugodja,
še močnejši. »Vodim te, prvič v življenju,« je izjavil, a njegovo vodstvo ni dolgo trajalo.
Tudi on je poznal moje šibke točke, spanje pa nama ni bilo več prioriteta. Še vedno sva bila v tesnem objemu leže na boku, obrnjena drug proti drugemu. Prepustila sva se poljubom, ki so postajali čedalje globlji in strastni.
Na nogi sem čutila, da je že otrdel, a bila odločena še malo odložiti obdarovanje.

Včeraj sem sanjala, da sva dobila hčerko. Dojila sem jo na eni dojki, na drugi pa mi je mleko mezelo v prazno.
Vem, da bi z veseljem okušal moje mleko, zato sem ga tudi v sanjah iskala s pogledom in pogrešala ob sebi.
Vse hrepenenje iz realnosti so sanje prestavile v prihodnost.
Najin otrok je spregovoril, prerasel plenice, sprehajali sva se, nosila sem jo in učila.
A njega ni bilo, čakala sem nanj. Kljub temu, da sem si želela, da je zraven, to ni bilo zmožno.
V meni je bila žalost in praznina, ki mi jo je ona polnila z zavedanjem, da se nama tudi ati pridruži, kasneje – vedno kasneje.
Cel dan sem podoživljala kar sem sanjala ponoči in v stiku z njim je želja po tem, da bi ga dojila, dosegla vrhunec.
Ali so podzavestno tudi nanj vplivale moje sanje, da si je danes tako želel mojih prsi?
Niti en od desetih prejšnjih ljubimcev mi nikoli ni tako lepo obdelal jošk, kot jih je on danes.
Goltal jih je odprtih ust in se davil z njimi. Res je spominjal na otroka, ki mu mleko pretirano brizga v usta.
Hlastal je za zrakom in panično jedel naprej.
Jaz pa sem si predstavljala, da mi zares teče, kar mi je jemalo še zadnje koščke razuma. 

‘’Nekoč se morava posneti, da vidim ali res lebdim in ostajam v zraku dlje, kot je možno.’’

Zdaj sem si ga tudi jaz želela okusiti. Čakal je na to, čakal je na moja usta. Naivno sem bila prepričana, da se bo na tem ustavilo. Nisem bila nežna, neučakanost celega meseca je vodila najini telesi. Po kratkem uvodu polnem sline, ki se mi je kar cedila iz ust, sem se posedla nanj. Kako lahko vedno pozabim, da se tako popolno ujema z mojo luknjo? Tudi pri tem nisem bila nežna, odneslo me je v divjino, postala sem podivjana žival, rjovela in skakala, kot bi ne usmerjala svojega telesa. Držal je moje dlani in tako kot vedno bil opora orgazmom, ki so me preplavljali. Ob najmočnejšem so mi odpovedale mišice in zgrudila sem se na njegove prsi. Prekotalil me je na bok, ne da bi se izvlekel iz mene in nadaljeval z enakim tempom, kljub temu, da sem bila malce odsotna. Morala sem se nadihati, nov vaginalni orgazem pa je že spet krajšal trebušne mišice in me še bolj stikal k njemu. Roke sem kot dojenček držala pred prsmi in pustila, da me hkrati varuje in napada. Kmalu sem bila pripravljena na nove odzive telesa in mu pustila, da me je dokončno prekotalil na hrbet, noge pa dvignil sebi na vrat. Tako globoko je prodiral vame, da sem večkrat nekontrolirano glasno zastokala. Čutil je, da se z glavico dotika konca, točno je vedel do kam lahko gre in kje prestopi mejo. Hinavski nasmeh ga je izdal ob vsakem preglobokem prodiranju vame.
Položila sem roko na trebuh in čutila njegove premike v meni. Nanj sem popeljala še njegovo dlan, da je ponosno dojel, do kam prihaja. Naslednji orgazem mu je odprl vse poti in dal dovoljenje za neomejeno obdelavo. Z glavo sem udarjala ob rob postelje,
kar me je vzburjalo. Čudila sem se sama sebi, a želela sem še močneje. Moje telo je spet igralo v duetu z njegovim in izvajalo gibe, ki jih drugače ne zmore.
Nekoč se morava posneti, da vidim ali res lebdim in ostajam v zraku dlje, kot je možno.

Kar ni se končalo, jaz pa sem postala izčrpana, kot med popadki. Minutka pavze in nekaj minut materničnih krčev so se izmenjevali, ko me je spet obrnil v nov položaj. Zdaj sem bila podivjana zver na vseh štirih nogah, glava je opletala po svoje,
kolena so se dvigovala s postelje, hrbet zvijal v vse smeri, njegovemu ritmu pa nisem mogla slediti. Med suvanjem sem ga prosila, da se ustavi, on pa si je jemal rojstnodnevno darilo, ki mu pripada. Stisnila sem svoje močne mišice zadnjice in mu zaprla vhod vame. Smejal se je in igral, bojevala sva se in spomnila sem se še ene želje, ki mi jo mogoče izpolni. Da bi me posilil.

Postalo je prevroče, potenje ga je utrudilo in ustavilo. Obrnila sem se na hrbet in ga gledala, kako pije vodo. Prosila sem, da še meni pretoči nekaj požirkov iz svojih ust. Zadnjega je spustil na moj trup. Zakaj tega ni naredil še nikoli prej?
Všeč mi je bilo, tako zelo všeč, da so se mi noge znova razprle.
Potisnil ga je vame in izjavil, da ga tišči lulat. Iz mojih ust je zbežal glasen »Ja!«
Gledal me je nejeverno, jaz pa sem kimala z glavo in ga z nogami držala ukleščenega v sebi.
Čutila sem, kako stiska trebušne mišice in umirja gibanje. Potem je postalo toplo, svoje premike je pospešil, znotraj mene je čofotalo in me izzvalo v nov orgazem. Počasi ga je dal ven, divja žival v meni pa je želela še.
Ne še njega, temveč njegovih izločkov. Lulal mi je po trebuhu, jaz pa sem razmazala po telesu. Zadnji atomi pameti so me ustavili, da ne bi urina še izpila ali pa si ga razmazala po obrazu. Mudilo se nama je naprej in ni bilo časa za umivanje las, zato sem se zadržala. Obležala sva na mokri postelji, se smejala in čudila vsemu, kar počneva.
Vedno najdeva nekaj, česar nikoli prej nisva doživela.

Z njim sem šla na ultrazvok trebuha, kjer je ugotovil, da ima kilo. Že ves čas je trdil, da sem jaz kriva za to bulo, saj se preveč napreza pri seksu z mano. Moral jo bo operirati. Zmeraj bo nosil brazgotino, ki mu jo je pustil najin odnos, poln nihanj, prelepih trenutkov, navadnih začinjenih dni in bolečine, ki si jo povzročava. A danes sva se temu le smejala.

Svoj orgazem je dočakal po planiranem scenariju. Ob prihodu domov sva po rojstnodnevnem kosilu znova poskusila zaspati.
Delal se je jezno, ko je izjavil, da ne more spati, saj je spet trd zaradi dveh poljubov in božanja po hrbtu.
Brez besed sem si spela lase, ugnezdila med njegove noge, z dlanmi objela jajca in penis skupaj, z usti pa si privoščila posladek.
Z rokami in stokanjem me je usmerjal v gibe in tempo, ki so ga ekstremno hitro pripeljali do vrhunca.
Oči sploh ni več odprl. Pokrila sem ga, se ulegla zraven njega, ga namestila v šalčko in za nekaj minut sva zaspala.
Najin čas je kmalu potekel, budilka je zazvonila in potešena sva pohitela dalje.
Če ne bi bila le ljubimca, bi njegov dan preživela skupaj.
Tako pa sem pogoltnila ponos, se nasmehnila in ga prijateljsko spustila z željo, da še naprej lepo praznuje z zahvalo, da je tudi meni podaril del svojega dne.

 


Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.