Prišel je tisti dan, ko nama je vse dovoljeno. S pohotnim nasmehom sem ga pričakala na vratih. Ni še odložil vseh svojih stvari, ko sem ga že objemala in poljubljala. Okus njegovih ustnic, ki nikoli ne razočara. Mehkoba in popolni odziv. Ustavila sem se, ni bil še čas za akcijo. Sledilo je nekaj formalnosti in površnega pogovora. Kuhala sem večerjo in ga opazovala v tišini, ko je z nasmehom tipkal po mobitelu. Krotila sem vprašanja, da ne bi zbežala z jezika. Ni več moja stvar. Vesela, da je prišel, sem se odločila užiti najin večer. Skupaj sva se odpravila pod tuš. Tako kot vedno, sem se stiskala k njemu, da bi čutila vsak rahel dotik njegovega telesa. Presenetil me je s toplim curkom urina, ki ga je spustil po mojem hrbtu, ko sem si sklonjena drgnila umazane noge od bose hoje. Čepe sem se zasukala in ga poljubila na glavico. Nasmejal se je moji odvisnosti od njegovega prijateljčka, užitku, s katerim si ga vsakič vzamem. Nekaj trenutkov kasneje sem skočila k njemu v posteljo in ga z najstniškim veseljem objela. Uživala sem v dotiku najinih golih teles. Bil je eden tistih nerodnih trenutkov, ko oba vesta, kaj sledi, ne pa tudi, kako do tega priti. Iskala sva poti in tipala vzdušje. Danes si je želel počasen seks, je priznal. Jaz pa sem si želela njega.

‘’Nisem želela, da prekmalu vstopi vame, brbončice so hrepenele po nadaljevanju rahlega poljuba izpod tuša.’’

Govorila sem, on pa me je začel poljubljati močno in odločno. Vzel mi je besede v poskusu, da ne povem preveč. Kroživa okrog nevarnih tem in izkoriščava najin odnos za maksimalne užitke. Tako je bilo tudi tokrat. Utišal me je z jezikom in me v trenutku odprl poželenju. Nisem želela, da prekmalu vstopi vame, brbončice so hrepenele po nadaljevanju rahlega poljuba izpod tuša. Skoraj na silo sem ga obrnila in se spravila nižje. Lickala sem, ga vdihovala in goltala. Želela sem ga čim globlje, čim hitreje, čim dlje. Igrala sem se in kombinirala različne poteze, vsaka pa ga je odpeljala k novim stokom. Trdota je pričala, da si me tudi on enako močno želi. Odšla sem še nižje in široko odprtih ust sesala jajčka, z roko pa se igrala s poslinjeno glavico. Potisnil me je še nižje in razprl noge. Povabil me je med svoji ritnici, da se še tam poigram z jezikom. Začela sem nežno, stopnjevala s svojo vzburjenostjo in med poljubljanjem sesala kožo. Na celotnem predelu je čutil dražljaje in želel še več. Obrnil se je v položaj na vse štiri, da mi je odprl pot. Nadaljevala sem, potiskala konico jezika globlje in si ga zaželela obdelati kot on mene.
Prosila sem za dovoljenje, da preizkusim nekaj, kar še nikoli nisem. Sprejel je.

‘’Iz kuhinje sem prinesla olupljeno kumaro manjših dimenzij. Nerodno sem iskala pravi kot, da bi jo potisnila čim globlje.”

Iz kuhinje sem prinesla olupljeno kumaro manjših dimenzij. Nerodno sem iskala pravi kot, da bi jo potisnila čim globlje.
Bila sem nežna in se premikala počasi. Pri tem sem se še vedno igrala s prosto roko ter usti, preverjala vzburjenost v trdoti mednožja. Predstavljala sem si, da sem moški in z boki potiskala kumaro globlje. Sprožil se mi je orgazem in želja po zapolnitvi. Nagnila sem se na stran, nogo popeljala v razmak in pustila, da je drugi del kumare vstopil vame. Tako sva oba doživljala podobne užitke. Vaginalni orgazem, ki je sledil, je s svojim krčem ukradel njegov vir užitka. Kumara je obstala v meni. Izvlekla sem jo in nadomestila s penisom. Oba pohotna sva divje vztrajala vse do trenutka, ko ga je izvlekel, ejakuliral na prsa in mi razmazal najine sokove po celotnem trupu. Tako sva zaspala in se kot prerojena zbudila šele ob sončnem vzhodu. Preložila sem tuš na čas po njegovem odhodu, da bi še malo uživala v spominih, ki mi jih je povzročalo zatezanje kože zaradi posušene sperme.
Zadovoljena sem nama pripravila zajtrk in uživala pridih življenja, ki sem si ga včasih tako močno želela. Ali si ga ne več?

 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.