Danes sva bila zmenjena, da bova dan preživela skupaj. Danes je bilo dovoljeno vse. Ves dan sem bila tako neučakana, da sem komaj jedla in delala. Pripravljala sem posteljo, sobo, sebe in pospravljala stanovanje. To me pomirja. Tokrat sem obrila celo mednožje, čakalo naju je ustvarjanje z barvami. Čez posteljo sem dala debelo belo rjuho, blazino oblekla v belo prevleko, ogrela sobo, prižgala rdečo lučko in ploščo z napisom »Sex time«. Tudi tokrat je bil on zadolžen za glasbo, to mi ustreza. Vedno dobro izbere, to je njegovo področje, ki ga obvlada. Lase sem spela v figi, da bi bila rahlo otročjega videza. Odločila sem se, da ga dočakam ob branju knjige kot prava umetnica, ustvarjalka. Barve in voda so bile na polici ob postelji, lepo servirane. Oblečeno sem imela oblekico, na katero imava skupen spomin, hkrati pa je prekratka in izzivalna.

Ob prihodu sem ga ignorirala. Začel me je brez besed poljubljati. Čutila sem njegovo trdoto na svojih ritnicah. Ležala sem na trebuhu s razširjenimi in v kolenih pokrčenimi nogami, ter ga vabila vase. Telo se mi je krčilo, še preden je kaj resnega naredil. Igra vlog in nerazrešena situacija imajo svoj čar, potencirajo vzburjenost, neučakanost, poželenje. Veselila sem se packanja z barvami, hkrati pa sem bila pripravljena si ga takoj vzeti. Z zadnjimi atomi razsodnosti sem vzela barvo in ga začela mazati, preden ga posilim. Bila sva igriva, sploh on. Smejal se je kot otrok, z navdušenjem je mazal sebe, mene in posteljo okrog naju. Narisal je najin obris, medtem ko me je obdeloval v mojem najljubšem položaju z dvignjenimi koleni, ko sem ležala na hrbtu. Začutila sem pretirano mokroto, ejakulirala sem, iz mojega mednožja je špricalo. Opazila sva mokre kapljice po njegovih sramnih dlakah in to naju je še bolj vzburilo. Vesela sem bila, da bo na rjuhi ostala najina tekočina. Samo še njegovo spermo sem si želela tam, a ta je prišla šele kasneje na moj trebuh. Po petih urah seksa.

‘’Želim si te, je kričalo iz mene. Točno to si želim. Tebe, takšnega. Vse življenje.’’

Na hrbet sem mu napisala »I <3 U« in ga usmerila, da se je prekotalil, odtisnil, prebral. Potem je on meni napisal najini začetnici s plusom vmes. Delala sva odtise zadnjic, prsi, dlani. Iz prstov sva poskušala narediti srček ali preplesti roke. Pisala sva zgodbo. Ni bila le igra, ni bilo risanje, sporočala sva si, kaj čutiva. Želela sva narediti spomin na naju, ustvariti nekaj večnega, kjer sva samo midva. Izmenjala sva različne položaje, kombinirala zabavo in risanje z divjim seksom in ljubljenjem. Bila sem žejna, pa sem obsedela na njemu in pila, da se mi je voda cedila po dojkah. Ta njegov pogled, ko kar ne verjame, kaj vidi pred seboj in ga hkrati noro vzburja, obožujem. Pitala sem ga z višine, z vodo iz svojih ust. Vse, kar je šlo mimo, sva razmazala po sebi in se valjala kot dva prašička v blatu. Smejala sva se in sploh ni šlo več samo za seks. Občudovala sva umetnino, ki je nastala. Dala sva jo sušit in se šla stuširati. Kar nekaj časa je trajalo, da sva vso barvo spravila s sebe. Najprej sem ga polulala po nogi in prosila, da mi vrne. Ko sem počepnila, sem dojela, da ima penis v višini moje glave in si zaželela začutiti topel curek po obrazu. Poljubljala sem delno otrdel ud, ki se je pripravljal odtočiti. Dala sem še en poljub na glavico vedoč, da bo pravkar začel. Pogledala sem ga in spet videla njegove široko odprte oči, slišala vzdih in opazila, kako je popolnoma zrastel. Zaželela sem si, da topla tekočina pride v moja usta. Po kapljicah mi jo je podarjal, jaz pa sem polizala in pustila, da steče ven. Imel je okus po barvi in neuspešno sem spirala to grenkobo. Želela sem si več. Dojemanje, kaj počneva, ga je preveč vzburjalo, da bi se mirno do konca polulal v moja usta. Jaz pa sem šla čez še eno svojo oviro, ki se mi je zdela nepremagljiva. Sčasoma me je tudi do tega pripeljal, ne da bi pritiskal. Izpolnil je še eno svojo željo, ki je dolgo nisem mogla sprejeti.
Ko sem po omari iskala, kaj bova jedla, me je pohotno zagrabil, potisnil s trupom na kuhinjski pult, s hitrim gibom slekel hlače, poslinil penis in ga globoko zarinil vame. Zastokala sem od presenečenja. Izpolnil je moje dolgoletne sanje. Zdi se mi, da od otroštva sanjam ta prizor. Velikokrat sem to tudi ubesedila, pa ni še noben tako izpeljal. Točno tako. Odločno, hitro in brez milosti. In prav tako je bilo konec, ne da bi se sploh zavedala, kaj se je zgodilo. Nadaljevala naj bi s pripravo večerje, a bila sem v oblakih. Želim si te, je kričalo iz mene. Točno to si želim. Tebe, takšnega. Vse življenje. 

Da bi prišla k sebi, sem najprej vzela pomarančo in se usedla na klop, on pa zraven mene. Jedla sva na vse možne načine. Malo je on hranil mene, malo jaz njega. Slinil je moje rezine, jaz njegove, grizljala sva jih in cuzala skupaj, podajala si iz ust v usta in lizala poslinjenje prste. Če bi naju kdo gledal, bi se mu verjetno gnusilo, jaz pa bolj slastnih pomaranč še nisem jedla. Tako slastne so bile, in nisva jih uspela pojesti do konca, že je imel prste na mojem ščegetavčku in me neverjetno hitro pripeljal do orgazma. Ponavadi vsaj za tovrsten orgazem potrebujem kar nekaj časa. Če že, se sama lahko relativno hitro obdelam. On pa me premaga. Točno ve, kako in kje se dotikati. Koliko ščegetavčkov je že šlo čez njegove roke, da se je naučil te popolnosti? Obležala sem, roke so me bolele, kot bi se sama z njimi zadovoljevala. Ko sem prišla k sebi in ga pogledala, je imel tisti ponosen nasmeh. Božala sem ga in se ga dotikala, gledala in občudovala. Bila sem zaljubljena. Kolikokrat me je že pripeljal do te točke? Odpelji me kamorkoli, tvoja sem, delaj z mano, kar si želiš, tebi sem na uslugo, zvesta za zmeraj. Imej me. Tako lep je bil videti. Poslušala sem ga, medtem ko je govoril. Ton njegovega glasu me je peljal v višave. Kot bi ga na novo spoznavala in odkrivala vsak kotiček njegovega telesa in notranjosti. Morala sem narediti preklop v glavi, da sem lahko pripravila večerjo. Vmes sva se ljubčkala in dotikala, med nama je bila harmonija, kot iz sanj. Zdi se mi, da sem sprejela vse njegove muhe kot del celote, ki jo tako zelo obožujem. Velikokrat sem razmišljala, ali je pravi zame, iskala razlike in želela pri njem odkriti kaj odbijajočega, da bi lahko odšla. Počasi se mi je plošča zamenjala in sedaj se mi vsaka čudna stvar zdi tako simpatična. Recimo, da mleko pije iz kozarca.

Jedla sva stisnjena drug zraven drugega in se trudila dokončati, preden bi naju poželenje spet prekinilo. Objela sem ga z nogami in ga božala po hrbtu, dokler ni dokončal zadnjih koščkov. Bila sem zasanjana, on je bil celotna vsebina mojih sanj. Ni bilo časa pospravljati. Le luči sem ugasnila in pohitela v spalnico, oblekla sva čiste rjuhe, se slekla in skočila med njih. Glasba je bila nežna in želela sem si ljubiti z njim. Vsak kotiček njegovega telesa sem označila že prej z barvo, zdaj pa sem hotela še s poljubi. Stopala, noge, zadnjico, roke, pazduhe, pregib komolca, vrat, glavo, oči, … Nisem vedela, kje bi začela in ni se mi mudilo. Zapomniti sem si želela občutek njegove kože, vonj in vsako dlačico. Ali je zadnjič? Ali ga bom še imela priložnost imeti? Bila sem v trenutku in želela sem, da traja. On pa se je prepuščal, tako kot sem zahtevala. Več bi se ukvarjala z njegovo ritko, a je bila še vedno grenka od barve. Povabil je moje ustnice na svoje, želel si je začutiti poljube tudi tam. S celim telesom sem se ulegla čez njega in ga nežno poljubila. Tudi jaz sem to rabila. Postajalo je čedalje bolj strastno in znova je pristal v meni. Pljuvala sem mu v usta, da se je dušil od vzburjenosti. Jahala sem ga, on pa me je odpeljal tako daleč kot še nisem bila, vsaj ne v tem položaju. Telo se mi je zvijalo v nemogoče položaje, a nisem najbolj gibljiv človek. Nekontrolirano me je razmetavalo, on pa je bil trdna opora, ob kateri sem se počutila varno. Držal je moje roke in mi s tem postavil meje. Tako je tudi v odnosu. Zna me voditi, zna odpeljati in hkrati držati na vrvici. Kot je lepo povedal, jaz sem balonček na helij, on me pa drži za vrvico, da ne odletim. Izčrpana sem obležala ob njemu in sva se pogovarjala. Rekel je, kako sem lepa v tej rdeči svetlobi. Spet naklada, sem si mislila. Potem sem se vprašala, zakaj se mi tako zdi. Ali imam slabo mnenje o sebi? Ne, imam tako dobro mnenje o njem in mi je v ogromno čast, da me gleda s takšnim občudovanjem. Ali res On Mene vidi tako? Ko se je tokrat on povzpel name in sem ga gledala v tej rdeči svetlobi, sem vedela, o čem je govoril. Zdelo se mi je, da sanjam, da sem obdarjena z eno čudovito nočjo in princem. Posnela sem ga in ujela njegov nasmeh, ko je prodiral vame. Kar nekaj fotografij sva že prej posnela, ko sva bila še cela umazana od barv. Vprašal je, kaj lahko naredi, da bo ta rjuha njegova. Poroči me, sem rekla. Kar visoka cena, vem. Dala bi mu jo, z veseljem. Rada bi, da je najina. Nad najino posteljo kot baldahin, da je to najina zavesa. Če bi mu jo zdaj podarila, kam bi jo skril? Ni še čas. Ali bo kdaj? Kaj bo z nama? In če nama ne uspe, ali bo naslednji punci pokazal najino umetnino s ponosom?

‘’Posesivna sem bila, imela bi ga le zase.”

Božala sva se in gledala, izmenjala kar nekaj lepih besed. Dotaknil se je mojega trebuha in ustavila sem mu roko. Povedala sem, da je to del tantre. Ve. Kako ve? Opisal mi je izkušnjo, za katero sem že vedela, a sem jo takrat poslušala na drugačen način. Na najinem drugem sprehodu mi jo je opisal, ko sem na mostu čakala na njegov poljub in se bremzala ukrasti mu ga. Zaveda se svojih sposobnosti, pretoka energije. Ali je to človek, s katerim sem bila pol leta? O čem govori? Večkrat sva se pogovarjala o podobnem in nisem dojela, da ima skorajda nadnaravne sposobnosti, tako kot jaz. Oba se jih bojiva uporabljati, saj niso na razumskem nivoju, midva pa sva huda racionalista. Pokaži mi, sem ga prosila. Znova je položil roko na moj trebuh in globoko dihal. Črvički so me grizljali in nisem vedela, ali me bolj vzburja njegovo dihanje ali grabljenje z roko in njena vročina. Valovi so se mi širili po telesu od središča proti glavi, rokam, stopalom. Nisem vedela, ali mi daje ali jemlje energijo, kot bi bila njegov jojo, on bi pa čez popek vlekel vrvico in me odrival, vabil k sebi. Želel je umakniti roko, jaz pa sem čutila, da me še drži in ga nisem spustila, ustavila sem ga. Potem pa, kot bi presekala, ni bilo čutiti ničesar več. Zadihala sva. Oba utrujena. Jaz šokirana. On pa je zajokal. Kmalu sem tudi jaz preizkusila svoje dlani. Začela sem od njegove glave in mu vzela del bremena, misli, razuma. To energijo sem odpeljala do srca, ju povezala in popeljala v trebuh. Polnila sem ga s svojo ljubeznijo in se hkrati sama s sabo pregovarjala, ali naj izkoristim ta trenutek za svoje dobro. Zaupa mi, ni prav. Lahko mu pa dam ljubezen, s tem ni nič narobe. Lahko mu razbremenim glavo. Lahko mu prečistim srce od vse žalosti. In ga zapolnim z lepimi občutki. To sem naredila. To sem želela. Nakopičila sem te občutke in jih razposlala po celem telesu. Treslo ga je, čutila sva se povezano, odprto, predano. Prekotalil se je name in se še enkrat pristno ljubil z mano. Tokrat mu je prišlo na moj trebuh in prsi. Komaj sem ga spustila, da ga vzame ven. Ves čas mi je po glavi krožila želja po njegovem otroku. Čutila sem, kako se nekaj dogaja v trebuhu, čutila prodiranje v globlje plasti. Odpirala sem se in vabila, sesala z mišicami medeničnega dna njegov penis in ga pripeljala do več orgazmičnih trenutkov brez izliva. Nisem želela povedati, kaj čutim, moje oči so bile verjetno dovolj zgovorne. V enem trenutku pa sem rekla, naj si ga zapomni. Bila sva globoko in to ni bila le penetracija. Če bi se zgodilo, bi se takrat. V valovih naju je preplavljal užitek in dajanje.

Spermo je razmazal po meni, ko je znova zadihal. Ležal je, jaz sem ga zadovoljna božala, on pa je še vedno potoval po vesolju, čutil orgazem in tresljaje, popotresne sunke. Bila sem srečna. Bil je ob meni. In povedal mi je, da bo ostal celo noč. Prespal bo z mano. Gola in označena z njegovim sokom sem že skoraj sanjala, še nekaj trenutkov in bi zaspala. Ujel me je v meglici uma, odpeljal do kopalnice in predramil s tušem. Spet sva bila čista in se stiskala najbližje kot je le šlo. Ni mi uspelo zaspati brez solz. Jokala sem od veselja in žalosti hkrati. Zadovoljena, navdušena nad doživetim in primorana spustiti ga. Posesivna sem bila, imela bi ga le zase.

Sanjala sem, da sva se preselila. Pakirala sva in se poslavljala od ljudi. Celo noč sem se zavedala njegove bližine in se potila ob dotiku teles. Postelja je bila zjutraj premočena, okna zarošena. Še enkrat sva se kratko poseksala, za piko na i. Kar nekaj časa sva uživala v bližini drug drugega in predelovala celoten večer. Toliko lepih trenutkov sva si podarila. Odprla sva svoje strahove, želje, razmišljanja in dileme. Trenutno je to, kar imava, najboljše, kar lahko imava. Zame je hkrati težka vaja v potrpežljivosti, ki mi manjka v življenju. Upam, da ne padem na tem izpitu in nekoč nastopim s svojimi zahtevami. Upam, da izkoristiva to ljubimkanje za izpolnitev vseh najinih skritih želja. Rada bi se posipala z moko, rada bi bila zvezana, rada bi ga obdelala s še eno pomočnico, rada bi uživala na postelji posuti z rožami, rada bi se snemala, rada bi seksala na travniku ob tuljenju v polno luno, rada bi imela njega na vse možne načine in v vseh spektrih svojega življenja. 

 

Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.