Po romantičnem drsanju sva šla k meni na kosilo. Zmenjena, da poljubov in nežnosti med nama več ni, sva bila vseeno kot dva zaljubljena najstnika. Držanje za roke med kroženjem po ledu, prepevanje ob nežnih zvokih in pogledi s pomenom … Želela sva si dotikov, preveč čustev je bilo še vedno v zraku. Med kuhanjem sva se ves čas zaletavala drug v drugega in se nehala upirati objemom. Smejala sva se in bila nagajiva. Ali sva res stara že čez trideset? Igrava igrico, vsakič znova se osvajava in s tem ohranjava poželenje na visoki ravni. Tako je bilo tudi tokrat.
»Se uleževa za petnajst minut?«, je vprašal po kosilu. Oba sva vedela, kaj to pomeni. Odgovorila sem prej, kot je bilo primerno in postalo mi je nerodno, tudi on je nasmejano opazil. Pohitela sva v sosednji prostor in spremljala drug drugega. Do katere mere se bova tokrat slekla? On je izbral boksarice, jaz pa spodnjice in majico. Oba sva vedela, da seksala ne bova, še vedno sem preveč krvavela od menstruacije. Že ležanje poleg njega je bila hrana za dušo. Njegovi nasmehi in stoki, ki zbežijo ob dotiku teles, so me hranili. Gledala sva se leže na boku in približevala do tesnega objema. Poskušala sva se stisniti še bližje, prepletala sva noge in stikala stopala. Najin izraz ljubezni, sklenjena stopala, dihanje v vrat in najmočnejši objem, kar ga premoreva. Gnetla sem njegov hrbet in ponarejala masažo, katere namen ni bil čist, seveda. Dihanje je postajalo čedalje bolj glasno in telo mu je začelo utripati. Trzljaji so nekontrolirano prihajali ob vsakem mojem stisku roke, izvijal se je ukleščen med mojimi nogami, jaz pa sem ga poljubljala na čelo. Ustnice so bile še vedno prepovedan košček telesa.
Še preden se je njegovo telo umirilo, sem tudi jaz prišla do svojega vrhunca. Ni se dotikal erogenih con, popolnoma ničesar drugega ni počel kot nekaj trenutkov prej, užitek pa je bil enakovreden orgazmu. Komaj sem dihala, telo se je rahlo spotilo in zdaj sem se jaz zvijala v njegovem trdnem objemu, ki mi je hkrati ponujal varno zatočišče in bil vir užitka in bolečine, od katere sem želela zbežati. Čutila sem se ranljiva in predana v valovih, ki sem jih doživljala. Minuta, dve, tri ali večnost? Koliko je trajal odmik od realnega sveta in doživljajev, ki si jih ne znam razložiti? Oba sva bruhnila v smeh in si brala misli. Obležala sva kot po najboljšem seksu, še vedno pa sva bila oblečena, nisva se poljubila niti dotaknila česarkoli, kar prijateljem ni dovoljeno. Le malo daljši objem sva si privoščila in nekaj poljubov na lase in vrat.

‘’Ob tem spominu sem se prestavila na drugi bok in se s hrbtom stisnila ob njega, med ritnicami pa začutila njegovo željo po meni. Poudaril je gib bokov, jaz pa sem mu s telesom prišla nasproti, v tako znan položaj, v šalčko, ki se popolno ujema z mojim telesom. Božal me je brez besed in počasi prestopal mejo dovoljenega.’’

Sproščeno sva se pogovarjala o tem, kar sva pravkar doživela. »Ljubljenje z oblačili« me je spominjalo na prvo seksualno izkušnjo, ko sem bila stara šele petnajst let. Vesela sem bila, da toliko let kasneje še vedno znam uživati v bližini moškega, mogoče celo še bolj kot takrat, ko sem s prvim fantom mesece in mesece spoznavala svoje in njegovo telo. Ob tem spominu sem se prestavila na drugi bok in se s hrbtom stisnila ob njega, med ritnicami pa začutila njegovo željo po meni. Poudaril je gib bokov, jaz pa sem mu s telesom prišla nasproti, v tako znan položaj, v šalčko, ki se popolno ujema z mojim telesom. Božal me je brez besed in počasi prestopal mejo dovoljenega. Stisnil je mojo dojko in z vzdihom dal vedeti, kako zelo všeč mu je. Tudi on je to pogrešal, enako kot jaz. Znova sva se spustila v osebni prostor in postala eno. Svojo roko sem dala pod odejo in jo odpeljala na njegov bok, spustila po ritnici navzdol in s tem dala dovoljenje, da je tudi on enako naredil meni. Strastno me je božal, dihala sva spet čedalje globlje in se prepletla v novem orgazmu. Poskušala sem ugotoviti, ali doživljam telesnega ali možganskega, mogoče preplet obeh. Želela sem ga v sebi in vedela, da ga ne morem dobiti. Odločno sem se obrnila, ga odkrila in ga trdega vzela v roke. Prosil je še, potiskal mojo glavo navzdol in me skorajda prisilil polizati ga, dati v usta in končno spet okusiti. Imela sem občutek, da bo vsak trenutek doživel izliv, jaz pa sem si želela, da še traja. Predolgo ni bil v meni, da bi ga tako hitro pripeljala do vrhunca in razblinila to energijo. Moral bo počakati, da se še malo naužijem njegovega telesa. Dan bo še dolg, čakajo naju ponovitve in nadaljevanje začete igre.
Ležal je na hrbtu, jaz pa sem se prekotalila z boka in celo svoje telo postavila na njegovo. Zataknila sem se s svojimi stopali za njegove prste in se odrivala, gugala navzgor in drsela po njegovem popolnem telesu gor in dol. Gledala sva se, obračala oči in komaj verjela, da nisva zares združena. Občutila sem njegovega tiča globoko v sebi čeprav ga tam ni bilo. Ne vem kako, a doživela sem vaginalni orgazem, iz mene se je cedilo, spodnjice so bile premočene. Če bi snemali film, bi bilo videti realno kljub manjkajoči penetraciji. Celo zamenjala sem nekaj položajev nog, da bi se lepše natikala. Na koncu pa sem omagala in z vso težko obležala na njem. Prekotalil me je na hrbet, trdno držal za zapestji nad glavo in resno pogledal. Počasi se je začel približevati ustnicam, da bi jih poljubil. Odkimala sem z glavo in mu dala vedeti, da ne dovolim. Všeč mi je bila ta igra. Všeč mi je bilo zavedanje, da bova danes še prišla do poljuba, ki si ga tako želiva. Danes je najin dan. A ni še čas, naj še traja.


Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.