ŽanriErotikaPrijateljski obisk

Prišel je na prijateljski obisk, a ni uspel obdržati rok pri sebi. Ob prihodu sem ga objela, on pa je pobožal mojo nogo in zadnjico. Zadržal je objem nekoliko dlje, kot se za prijatelje spodobi in me obstopil. Lovil je trenutke, da bi se me dotaknil in vohal lase. Izzvana z dotiki, sem se namenoma za sprehod oblekla izzivalno – v sive pajkice, ki poudarijo obline.
Ni se mu uspelo zadržati, da me ne bi prijel, ko sem splezala na stol in nekaj iskala na višjih policah.
Poskusil se je fokusirati na druge stvari, jaz pa sem čutila njegove poglede, ki so me božali. Odpravili smo se na sprehod z otrokoma, ki sta zahtevala, da se drživa za roke in poudarjala, kako rada bi, da sva par.
Postalo mu je težko. Zajokal je in skrivaj brisal solze. Tudi sama bi rada bila par, a neznava.

Začelo je deževati, kot bi nebo sočustvovalo z nama. Zadržali smo se v podhodu. Otroka sta se igrala, midva previdno pogovarjala. Začel je z dotiki roke, izmenjala sva nežne poglede in se objela. Toliko čustev je bilo v zraku, toliko želja, toliko hrepenenja in toliko bolečine. Želela sem mu povedati vse, kar čutim in si želim, a vse sem že povedala, vse ve.
Zato sem bila tiho in se ljubeče smehljala.

Na poti nazaj sva hodila preblizu skupaj in se ves čas zaletavala s komolci. On je imel občutek, da jaz silim k njemu,
jaz pa da on k meni. S tem me je toliko vzburil, da sem v mednožju čutila bolečino od poželenja.
Preusmerjala sem misli, da med hojo ne bi doživela orgazma. Otroka sta naju uspela z(a)motiti. Ko je prišel temen del sprehajalne poti, otroka pa sta odšla dovolj naprej, me je obrnil k sebi in postavil mojo roko na svoj nabrekel ud. Usmerila sem njegove prste v svoje gatke, da tudi on mene potipa. Bila sem zelo mokra. Nasmehnila sva se brez besed, držala za roke, božala s prsti in nadaljevala hojo naprej. Vzdušje je postalo bolj sproščeno, kljub tišini.
Pred otrokoma sva roke spustila, a sta nama jih znova sklenila in tako sva ostala do doma.

‘’Želela sem ga okusiti. Pritisnil me je s hrbtom ob zid in me potisnil v čepeč položaj z razprtimi nogami.
Glava ni imela kam, on pa mi je svojega velikana potisnil globoko v usta.’’

Moral je na stranišče in vprašal je, če mora še kdo iti. Tiščalo me je lulat in sem pohitela, on pa skupaj z mano.
Gledal me je in slačil s pogledom, ko sem sramežljivo sedela na školjki. Prosil je, če me lahko vsaj ugrizne za ritnico. Seveda sem dovolila. V zameno sem tudi jaz prosila. Želela sem ga okusiti. Pritisnil me je s hrbtom ob zid in me potisnil v čepeč položaj z razprtimi nogami. Glava ni imela kam, on pa mi je svojega velikana potisnil globoko v usta.
Tako dober je bil, okusen in napet. Ko sem nehala in se dvignila, me je odločno obrnil proti steni in se brez milosti zaril vame. Sprožil mi je orgazem, me divje obdelal in naenkrat nehal. Usedla sem se na rob banje in ga počasi vzela v usta.
Všeč mu je bilo, da sprejemam najine sokove. Znova sem ga pripeljala do trenutka, ko ga je želel dati vame.
Tokrat sva se gledala v ogledalu, ko me je od zadaj pritiskal in z eno roko držal za lase. Zadržala sem stokanje in lovila sapo.  Prekinilo naju je trkanje na vratih in tako znan klic, ki ga je prestrašil. Hitro sva nehala z obljubo, da mama pride čez minuto.
Zdaj je tudi on prišel do školjke in se usedel, da bi se končno olajšal, jaz pa sem ga oblečena nepričakovano zajahala, objela in poljubljala. Smejal se je in pravil, da ne more tako. Mene pa je vzburjalo in nisem želela nehati. Obema je bilo prvič, da sva delila trenutke intime med prdenjem in kakanjem. Gledala sva se, smejala odmevu zvokov in se pripravila na še en zaključek.
Čar odnosa je v najbolj naravnih, bizarnih in pristnih trenutkih, ki rišejo nasmeh na ustnicah in premikajo znane meje.


Kim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.