Punca, s katero sem se začel videvati, ima veliko moških prijateljev. Nekateri izmed njih so celo bivši fantje. Njej je to nekaj običajnega, mene pa spravlja v nelagodje. Rad jo imam, ampak sem zaradi njenega načina življenja tesnoben. Sem z razlogom?
Ali pretiravam?

Pogovorita se. Bivši fantje so z razlogom bivši. Bolj je pomembno, kako se vidva lotevata gradnje vajinega partnerskega odnosa. Pomembno je vedeti in upam, da sta oba že prebrala mojo knjigo ISKRENO O PARTNERSTVU, da je sedaj čas, kako bosta gradila in tlakovala vajin partnerski odnos, da bo krepil vajino ljubezen, spoštovanje, vajino tesno prijateljstvo in da bo vajin fokus na vama in vajinem odnosu.

Socialna mreža je pomembna, pomembni so nam naši prijatelji, verjetno ste jih že spoznali. Seveda pa se boste sami odločali, v katero smer boste trmarili, a vam svetujem, da ji ne prepoveste druženja z njenimi prijatelji, ker se to vedno vrne kot bumerang ravno vam nazaj. Zato vedno prisegam na pogovor, iskanje srednje poti in da sta eden do drugega iskrena.


Melita Kuhar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja