Na KavčuVrhunci so zakon

Kako nenavadno in žalostno je, da poslušam žensko pri tridesetih, z otrokom, ločeno in brez izkušnje doživetja vrhunca, orgazma oziroma užitka. Poslušam jo, kako je vsa leta zakona mislila, da uživa v seksu, ko je pač bil. Mislila je, da so taka občutenja in odzivi telesa najverjetneje to – vrhunec. Kaj več niti ni pričakovala in sprijaznila se je, da tako to je. Ko se je partnerstvo začelo lomiti in sta se odločila, da pravočasno razdružita svoj čas, posteljo in stroške, se je izgubila.
Otroka je imela vsak drug teden; nad bivšim možem se ni pritoževala, saj je zgledno skrbel zanju. Tudi onadva sta se kot odgovorna starša občasno dobila na kavi in se dogovorila, kako čim ustrezneje vzgajati in skrbeti za naraščaj. Samota jo je ubijala, to vem že nekaj časa, saj sva o tem večkrat govorili. Ni navajena biti sama. Od malih nog je bila obkrožena z bratom in sestrama, bratranci in sestrične so bili vedno dve ulici stran. Starša sta se sicer znala močno sporeči in se nista pogovarjala tudi več tednov, a je to nekako preživela in odrasla. Ves ta čas pa je živela v iluziji, da intimnost nekako ni tako zelo pomembna.
Mož je bil njen tretji moški in z nobenim ni nikoli doživela orgazma. Trdila je, da ji to ne pomeni nič.
Spoznala je moškega, ki ji na prvi pogled ni ustrazal skoraj v ničemer. Prveč kil, rahla pleša, velika stopala in še kaj je našla. Toda gospod je bil vztrajen in je očitno v njej videl nekaj, kar drugi niso. Videl je pravo žensko, takšno, ki diši po neizpolnjenih užitkih.
Po vztrajnem trudu jo je (pri)dobil. Razcvetela je. Priznala je, da je z njim prvič v življenju okusila, kaj pomeni orgazem, ženski izliv, užitek in igranje s seboj pred njim. Brez sprenevedanja in igranja svetnice.
Pravi, da sploh ni občutila sramu ali nelagodja, ko se je z njim ljubila in ko jo je želel gladati, kako se sama igra s svojim telesom in mu tako vzbuja užitek. Naenkrat ji je vse to postalo zelo normalno, seksi, iskreno in mokro. Zanj in za njegovo veščino, da jo zadovolji, bi danes dala marsikaj, kajti ko ženska enkrat izkusi slast in naslado, se temu ne želi več odreči.
To ni nobena izmišljena zgodba iz kakega pogrošnega ljubezenskega romana, temveč strastna zgodba iz mesa in krvi. Ob tem razmišljajmo, kako ženske same sebi prikrivamo, kako spolno vznemirljive smo, in kako si zatiskamo oči pred tem, da tudi me potrebujemo svojo dozo spolne potešitve, orgazmov, vzdihov in sladostrastnih šepetanj. Enako potrebne smo kot moški, le da se o tem naj ne bi govorilo tako odkrito. Kot posledica tisočletnih cerkvenih zatiranj smo pristale na to, da je to nekaj nemoralnega, sramotnega in nizkotnega. Moje prelepe dame, prosim vas, da takšna prepričanja takoj izbrišete in si dovolite podarjati užitke.


Melita Kuhar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zgodbe, ki nas navdihujejo, popeljejo v orbito čustev, strasti …

Družite se z nami na …

In.